MarketingTrendek 2021
8 éve meghatározó, marketingtrendekkel foglalkozó KKV-marketing tanulmány Magyarországon
Nem vagy megelégedve céged marketingjével? Kevesled az ügyfelek számát? Elmaradnak az értékesítési számok a céloktól vagy egyszerűen még nagyobb álmokra törsz?

Ez a kiadvány garantáltan segít Neked.

TOP-marketinghez a legújabb marketingeszközök és a legfrissebb, kipróbált marketingstratégiák ismerete szükséges! Ez a Magyarországon egyedülálló kiadvány érthetően összefoglalja a 2021-es marketing- és üzleti trendeket, továbbá ismerteti melyek azok a marketing eszközök, technikák, módszerek, amelyek megfelelő alkalmazásával biztos sikert érhetsz el.

Töltsd le, olvasd, tanulmányozd és építsed be ezeket a tanácsokat vállalkozásod marketingjébe - akár már holnaptól!

20 oldalas, több hónapos munka eredménye
PDF formátum, ingyenes és az is marad
Folyamatosan frissítjük. Minden frissítést azonnal megkapsz
+ BÓNUSZ: Marketing Fesztivál 2021 kupon
Add meg az adataidat és szerezd meg ezt a páratlan tanulmányt:
[Ezt a mezőt kötelező kitölteni.]

[Ezt a mezőt kötelező kitölteni.]

[Ha nincs céged vagy egyéni vállalkozó vagy, a nevedet írd ide.]

[Nem kötelező kitölteni, de ha szeretnél ajándék könyvet kapni, töltsd ki.]

[Megerősítő e-mailt fogsz kapni az info@marketingfesztival.hu e-mail címről. Nézd meg a Promóciós vagy SPAM mappát is, hátha oda megy.]

AJÁNDÉK 4990 Ft értékben! Ha megadtál minden adatot, add meg telefonszámodat is és extra ajándékként SMS-ben megkapod a Meggyőzés, befolyásolás, megnyerés - az üzleti életben című, marketing- és ügyfél pszichológiával foglalkozó szakkönyvem elektronikus verzióját is. Formátum: +36xx1234567

A gomb megnyomásával elfogadod az adatvédelmi irányelveket.


A szerzőről
kép
A Magyar Marketing Fesztivál szervezőbizottsága minden évben publikálja a kis- és középvállalati szektor legújabb- és leginkább bekövetkezni látszó trendjeit. Ezek a trendeket megismerni, megtudni és alkalmazni versenyelőnyhöz juttathatja a vállalkozást. A Magyar Marketing Fesztivál Magyarország legnagyobb (1500+ cégvezető, 50+ kiállító) éveleji marketing- üzleti konferenciája, ahol a marketingtrendekre fókuszálnak az előadások. Jelen tanulmány kutatások-, tapasztalatok- és (többek közt) a rendezvényen elhangzott előadásokból állítja össze, hogy mire kell felkészülnie a vállalkozásoknak, melyek a 2021-es marketingtrendek, kihívásai.