Magyarország legnagyobb, KKV-marketingtrendeket bemutató üzleti fesztiválja
Budapest | 2020. január 23.


Üzleti évnyitó a kis- és középvállalkozások vezetőinek, marketing döntéshozóinak, vállalkozóknak! - 2014 óta.
Készülj fel velünk Te is a 2020-as év kihívásaira, ismerd meg elsőként a legújabb üzleti és marketing-trendeket, változásokat!
1500+
döntéshozó
50+
kiállító
25+
előadó
1 évnyi
új kapcsolat
Tudod, mi hozza lázba vevőidet 2020-ban?
Minden évben teltház!
Hetedik alkalommal nyitja meg kapuit az ország egyik legnagyobb és legrangosabb, kimondottan KKV üzleti és marketing-trendekkel, szakmai újdonságokkal foglalkozó konferenciája. Ajánljuk kis- és középvállalkozások tulajdonosainak, marketing és üzleti döntéshozóinak, értékesítőinek. Évente csak egy alkalommal! Vigyázz, nehogy lemaradj! Rendezvényünk 7 éve változatlan jegyárakkal és évről évre több élménnyel vár.

A VII. Magyar Marketing Fesztivál nem egy cég önpromója, 100% hazai előadóink többsége kizárólag nálunk láthatóak Januárban, exkluzív előadásaikra "ÉLMÉNY"- és pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. A látogatók visszajelzései alapján idén is jobbá válunk: * 30 perces előadások esettanulmányokkal * 1 órás szünetek és még exkluzívabb VIP terem 250m2-en. Kedvezményes jegyár csak 2019.12.31-ig!
1 nap, hogy a céged fejlődjön!
Tölts csupán 1 napot olyanokkal, amilyen Te vagy és azzal, hogy felkészülsz a 2020-as év üzleti és marketing újdonságaira, változásaira. Itt megtanulod, hogy 2020-ben mi éri el a célközönséged ingerküszöbét, mely kommunikációs módszerek, csatornák és eszközök működnek majd és melyek nem. Tanulsz, ismerkedsz, inspirálódsz és fejleszted önmagadat, a céged stratégiai mozgatórugóját!
25+ TOP-előadó, 25+ exkluzív szakmai előadás
Vegyél részt 25+ TOP-előadáson, találkozz személyesen is 25+ TOP-előadóval, akik saját szakmájuk legsikeresebb képviselői és bármelyikük óradíja több, mint az egész napos belépőjegyed ára! Milliárdos cégek klubja idén is: Hallgasd meg a kerekasztal három résztvevőjét, akik mindannyian milliárdos forgalmú céget vezetnek! Az általuk megosztott tapasztalatok megfizethetetlenek, s egy új év elején vállalkozásod számára sorsdöntőek lehetnek. A Marketing Fesztiválon kizárólag 3 teremben folyik előadás, nem zavarodsz össze és amiről lemaradsz MP3-ban megkaphatod. Nálunk alap, hogy nem értékesítünk előadást és mind a 25+ előadás exkluzív, reklám- és bullshit mentes tudásátadás.
Egész napos kapcsolatépítés, E-commerce terem
Építs kapcsolatokat: Mi nem várjuk el, hogy a folyosón szerezz új kapcsolatokat! A szervezett networkingen, profi moderátor cég (BusinessFlow) segítségével két óra alatt annyi partnert gyűjthetsz, amennyi akár egész évre is elegendő lehet! Ha pedig mindez nem lenne elég, sétálj egyet az 50+ standos szakkiállításon, találkozz innovatív kiállítókkal, ismerd meg a legújabb termékeket, szolgáltatásokat, amelyekkel idén is maximalizálhatod hatékonyságod és profitod. A belépőjegyed még le is vásárolható, így szinte ingyen jöttél! Idén újdonság: E-commerce terem az e-kereskedelem legújabb trendjeivel és azokkal a megoldásokkal, amivel a 2020-as webáruház-forgalmad a sokszorosa lehet! Gyere el, mert a konkurensed biztos ott lesz!EZT GARANTÁLJUK, HA VELÜNK TARTASZ:
 • Újra bemutatjuk a 2020-as év üzleti és marketing trendjeit! Ügyfélszerző és ügyfélmegtartó eszközöket, működő módszereket. A legsikeresebb és legújabb megoldásokat, amelyek 2020-ban is versenyelőnyhöz juttathatnak a konkurenseiddel szemben.

 • 25+ TOP-téma, piacvezető előadók, 1 nap alatt. Exkluzív és 30 perces előadások esettanulmányokkal. A belépőjegyed árából egyetlen előadó órabére sem jönne ki. Gyere el és garantáltan képbe kerülsz céged 2020-as lehetőségeivel.

 • 50+ standos szakkiállítás: Innovatív, hiteles marketing-kivitelezők, akik érted versenyeznek. 2020-ban biztos lesz céged növekedése, ha összefogsz velük! Idén is új termékek, új szolgáltatások mutatkoznak be. A belépőjegyed ára levásárolható!

 • Moderált kapcsolatépítés, networking a BusinessFlow szakembereivel. Szerezz üzleti partnereket egész évre csupán 2 óra alatt. Tavaly a résztvevő cégek átlagos árbevétele elérte a 300 millió forintot. Gyártás, kiszervezés, közös kampány? – Itt mindezt megtalálod!

 • Tartozz a 'Fesztiválozók' közösségéhez: Látogatóink cégvezetők, marketing szakemberek, kereskedelmi döntéshozók. A Fesztiválra évről-évre mindannyian azért jönnek el, hogy tanuljanak és kapcsolatokat építsenek. Visszatérő vendégeink úgy gondolják, hogy minden évben tudnak fejlődni és sikeresebbé válni!

 • Exkluzív előadások: Előadóinkat teljesítményük alapján kérjük fel. Nem értékesítünk előadói lehetőséget, tiltjuk az önpromót, ellenben magas színvonalú, exkluzív előadásokat követelünk meg. Az előadások hangfelvételét már másnap megkaphatod! Az előadók nagy része csak itt látható Januárban.

 • 1 nap alatt 1 évnyi új kapcsolat: Itt minden egyes, új kézfogás valódi, 2020-as forintot ér cégednek. Teszteld magad a networking teremben vagy a szakkiállításon!

 • Még jobb VIP Lounge! Ami itt vár: kényelmes ülőgarnitúra, a kínálatban koktélszendvics korlátlan fogyasztásra, pezsgő, szénsavas és rostos üdítők. Mindemellett dedikált hosztesz-személyzet gondoskodik Rólad, ha konferenciánkon a kényelmet és a luxust választod.

 • Igazi kisvállalati marketing ünnep: rengeteg piaci résztvevővel. Hozzád hasonló, marketingorientált, együttműködésre kész cégvezetőkkel, döntéshozókkal. Társaságukban úgy érezheted magad, hogy otthon vagy.

 • A belépő szinte ingyen van! Jegyed árát a legtöbb kiállítónál részletekben levásárolhatod, így lényegében 0 Ft-ért Tied az egész napos tudás, tanulás, kapcsolatépítés, élmény és SHOW. Nem mész haza üres kézzel!

 • Milliárdosok cégek klubja: három olyan, milliárdos árbevételű cég vezetőjével beszélgetünk, akiknek tapasztalatai, tanácsai, tanulságai nem fejezhetőek ki pénzben. Te mit kérdeznél egy milliárdostól?

 • A Magyar Marketing Fesztivál az az országos marketing konferencia, amelyen mindenki részt vesz, aki számít. Még a konkurensed is!

Újra bemutatjuk a 2020-as év üzleti és marketing trendjeit! Ügyfélszerző és ügyfélmegtartó eszközöket, működő módszereket. A legsikeresebb és legújabb megoldásokat, amelyek 2020-ban is versenyelőnyhöz juttathatnak a konkurenseiddel szemben.

25+ TOP-téma, piacvezető előadók, 1 nap alatt. Exkluzív és 30 perc hosszúságú előadások esettanulmányokkal. A belépőjegyed árából egyetlen előadó órabére sem jönne ki. Gyere el és garantáltan képbe kerülsz céged 2020-as lehetőségeivel.

50+ standos szakkiállítás: Innovatív, hiteles marketing-kivitelezők, akik érted versenyeznek. 2019-ben biztos lesz céged növekedése, ha összefogsz velük! Idén is új termékek, új szolgáltatások mutatkoznak be. A belépőjegyed ára levásárolható!

Moderált kapcsolatépítés, networking a BusinessFlow szakembereivel. Szerezz üzleti partnereket egész évre csupán 2 óra alatt. Tavaly a résztvevő cégek átlagos árbevétele elérte a 300 millió forintot. Gyártás, kiszervezés, közös kampány? – Itt mindezt megtalálod!

Tartozz a 'Fesztiválozók' közösségéhez: Látogatóink cégvezetők, marketing szakemberek, kereskedelmi döntéshozók. A Fesztiválra évről-évre mindannyian azért jönnek el, hogy tanuljanak és kapcsolatokat építsenek. Visszatérő vendégeink úgy gondolják, hogy minden évben tudnak fejlődni és sikeresebbé válni!

Exkluzív előadások: Előadóinkat teljesítményük alapján kérjük fel. Nem értékesítünk előadói lehetőséget, tiltjuk az önpromót, ellenben magas színvonalú, exkluzív előadásokat követelünk meg. Az előadások hangfelvételét már másnap megkaphatod! Az előadók nagy része csak itt látható Januárban.

1 nap alatt 1 évnyi új kapcsolat: Itt minden egyes, új kézfogás valódi, 2020-as forintot ér cégednek. Teszteld magad a networking teremben vagy a szakkiállításon!br>
Még jobb VIP Lounge! Ami itt vár: kényelmes ülőgarnitúra, a kínálatban koktélszendvics korlátlan fogyasztásra, pezsgő, szénsavas és rostos üdítők. Mindemellett dedikált hosztesz-személyzet gondoskodik Rólad, ha konferenciánkon a kényelmet és a luxust választod.

Igazi kisvállalati marketing ünnep: rengeteg piaci résztvevővel. Hozzád hasonló, marketingorientált, együttműködésre kész cégvezetőkkel, döntéshozókkal. Társaságukban úgy érezheted magad, hogy otthon vagy.

A belépő szinte ingyen van! Jegyed árát a legtöbb kiállítónál részletekben levásárolhatod, így lényegében 0 Ft-ért Tied az egész napos tudás, tanulás, kapcsolatépítés, élmény és SHOW. Nem mész haza üres kézzel!

Milliárdosok cégek klubja: három olyan, milliárdos árbevételű cég vezetőjével beszélgetünk, akiknek tapasztalatai, tanácsai, tanulságai nem fejezhetőek ki pénzben. Te mit kérdeznél egy milliárdostól?

A Magyar Marketing Fesztivál az az országos marketing konferencia, amelyen mindenki részt vesz, aki számít. Még a konkurensed is!

ELŐADÁSOK
2020 Marketing Fesztivál Előadások táblázat 2020 Marketing Fesztivál Előadások táblázat 2020 Marketing Fesztivál Előadások táblázat
07:30 - 08:30
Lurdy Konferencia-központ

Regisztráció

Szupergyors, várakozásmentes regisztrációval és Welcome-csomaggal várunk. Érkezz időben! Céges ajándékok, kuponok, kedvezményes jegyek és hasznos információk várnak konferenciatáskádban. 2020-ban Te, az ember lesz középpontban és minden eddiginél többet fogunk Veled is foglalkozni és azzal, hogy ÉLMÉNNYEL távozz.

A VII. Marketing Fesztivál műsorvezetője: Körmöczi-Kriván Péter, üzleti mesemondó és csapatépítő. Egy srác, akinek van 35 éve, 1 szuper felesége, 3 zsivány fia és 1 piroskalapos mottója, mi szerint: „Öltönyben is lehetsz gyerek!”. Hogy ez mit jelent? Egyszerűan azt, hogy a BizniszVilág is lehet könnyed, örömteli, laza játszótér!"

08:30 - 09:00
3-as terem, Nagyszínpad
VAJDA Éva

Online marketing stratégia tervezés 2020-ra

Milyen eszközök működtek igazán 2019-ben, melyek voltak csak túlhype-oltak és milyen eszközöket javasol az előttünk álló évre az online marketing stratéga? Az előadás nem csak a marketing eszközökre, hanem magára a stratégiára, a stratégiában való gondolkodásra is nagy hangsúlyt fektet.

Vajda Éva online marketing szakértő, az iWebMa Analitikus Marketing társtulajdonosa és ügyvezetője, regionális Google tréner. Közel 20 éves marketing tapasztalattal rendelkezik. 2005 óta foglalkozik dedikáltan adatvezérelt online marketinggel, kompetenciái közé elsősorban a ROI fókuszú integrált online megoldások tartoznak. Vezetése alatt a WebMa a hazai piac meghatározó Google partner ügynökségévé vált, amelyet beválasztottak abba a 3 magyar ügynökségbe, amelyek részt vehetettek a CEE régió "Agency of Tomorrow" üzletfejlesztési programjában.

09:10 - 09:40
3-as terem, Nagyszínpad
EGERSZEGI Krisztián

Modern cégvezetési technikák és vezetői hatékonyság 2020-ban

Ebben az előadásban olyan rendszerfüggetlen(!) módszereket és technikákat fogsz megtanulni, amelyeket csak a legnagyobb és legsikeresebb cégek vezetői alkalmaznak. Vigyázat felsőfokú menedzsment tudás - azért, hogy 2020-ban a piac élére törhess!

Egerszegi Krisztián a MiniCRM Zrt. cégvezetője 1,5MrdFt árbevételű IT biztonsági céget épített. 2016-tól 100%-ban a MiniCRM Zrt-re fókuszál, ahol sikerült a KKV felhő alapú CRM szolgáltatás piacán vezető szereplővé válni Magyarországon.

10:40 - 11:10
3-as terem, Nagyszínpad
MÉSZÁROS Róbert

Márkaépítés 2020 : Közösségépítés

A márkaépítés már a közösségi médiánál is fontosabb piackutatásunk szerint. Most megmutatjuk, hogyan építs márkát 2020-ban, milyen eszközök és lehetőségek állnak rendelkezésre és mi az összefüggés a közösséged fejlesztése és a márkád épülése között.

Mészáros Róbert a BrandBirds vezető tanácsadója, Magyarország legismertebb KKV-márkaszakembere. Konferenciák állandó vendége és az egyik legnagyobb márkaépítők közösségének alapítója.

11:20 - 11:50
3-as terem, Nagyszínpad
SZALADJÁK Linda

Hogyan hozd ki a maximumot a Google Ads kampányaidból?

Sok a konkurens hirdető, drágák a kattintások és csökken a Google Ads hatékonysága? Legyél Te az, aki ismeri a leghatékonyabb optimalizálási módszereket és a legújabb trendeket, hogy a Google Ads 2020-ban a legerősebb online ügyfélszerző forrásod lehessen! Ismerd meg az elégedett hirdetők kedvenc beállításait és maximalizáld Te is az Ads-ben rejlő lehetőségeket! Sok gyakorlati példa, esettanulmány és konkrét tipp vár az előadáson.

Szaladják Linda a Lindcom tanácsadója, elismert Google AdWords hirdetési specialista. Kiemelkedő online marketing és Google Ads tapasztalattal rendelkezik, szakmai konferenciák állandó vendége, munkáját nem csak a Marketing Szövetség, de a Google is díjazta.

12:50 - 13:20
3-as terem, Nagyszínpad
dr. LANTOS Judit

Védjegyünk a névjegyünk: milyen a jó márka? – avagy a jó brand-nek is kell a (jó) cégér

Védjegyek, logók, márkák, domainek – ezekről mind szó lesz a Danubia Legal előadásában, melyből megtudhatjuk: - hogyan válasszuk ki a márkanevünket, hogy az levédhető legyen és ne legyen támadható? - miért kell levédetni a brand-ünket és logónkat, mi ennek a menete és milyen stratégiát alkalmazzunk ehhez? - hogyan viszonyul a cégnevünk vagy éppen a weboldalunk domain neve a védendő márkánkhoz, mint a vállalkozásunk egyik legfőbb értékekhez? - mi a helyzet a vállalkozás vagy a működés során keletkező szellemi alkotásokkal, legyen szó egy szlogenről, egy plakátról vagy egy termékötletről? - milyen stratégiát alkalmazzunk a termékünk/szolgáltatásunk életciklusának egyes szakaszaiban?

dr Lantos Judit a Danubia Szabadalmi és Jogi Iroda Kft. munkatársa, fő szakterülete a szellemi tulajdonjogok védelme, ezen belül is a védjegyjog. Széleskörű tapasztalatot szerzett a védjegyjogi tanácsadás, védjegylajstromozás, szerződés-készítés, licencia és együttműködési szerződések, védjegy portfóliók kezelése, védjegykutatások, peres eljárások (védjegybitorlási és jellegbitorlási perek) területén, továbbá a felszólalási, törlési eljárások, a szellemi tulajdonjogok megsértésével kapcsolatos vámeljárások, valamint a domain nevek regisztrálása és az alternatív vitarendezési eljárás területén.

13:30 - 14:00
3-as terem, Nagyszínpad
VICSAI Gábor

Facebook hirdetési stratégiák 2020

Emelkedő kattintási és konverziós árak? Egyre csak dráguló hirdetések? Melyek azok a valóban hatékony stratégiák, amelyekkel megtöbbszörözheted bevételed a Facebookról? A Facebook ma is egy aranybánya, ha a megfelelő stratégiával hirdetsz!

Vicsai Gábor a Marketing Amazing társalapítója, 2009 óta foglalkozik Facebook marketinggel. Ez alatt az idő alatt több száz ügyféllel dolgozott együtt, és több tucat iparágban készített már Facebook hirdetési kampányokat. Hazánk egyik legjobb gyakorlati Facebook-szakértője, aki folyamatosan meglepi a szakmát az extrém eredményeivel. Az ő nevéhez fűződik Szabó Péter Áttörés nevű giga-rendezvényének online marketingje, ahol 2016-ban több mint 10.000 ember vett részt a Papp László Sportarénában. Dolgozott együtt Fenyő Ivánnal, Geszti Péterrel, Brian Tracyvel és Dan Millmannel is. Az elmúlt 4 évben az általa készített hirdetések 500 milliószor jelentek meg a Facebookon. Az elmúlt időszakban több mint évi 1 milliárd (!) forintot fektetett a Facebook hirdetési rendszerébe az ügyfeleinek, amiből több mint 5 milliárd(!) forint bevételt generált.

14:10 - 14:40
3-as terem, Nagyszínpad
SIPOS Zoltán

A tartalomzaj legyőzése: új szempont a tartalomalapú kommunikációban (content marketing 2020)

Öt éve még elég volt annyit mondani, hogy ha több tartalmat publikálsz, mint a konkurens, az több ügyfelet is eredményez. Ma már viszont mindenki tartalomalapú marketingben gondolkodik. Az eredmény egy tartalmi zaj, melyből csak minőséggel lehet kitörni. De mitől minőségi egy anyag? Hogyan lehet adatalapú döntést hozni egy tartalom létrehozása előtt vagy módosítani egy meglévő anyagot, ha nem elég jó? A tartalmi analitika és a tartalomspecifikálás idejébe léptünk. Öt éve első lehettél itthon a content alapú marketingkommunikációval. Most viszont már csak tudatos tartalomfejlesztéssel tűnhetsz ki. Ideje gondolkodni!

2011-ben még alig lehetett itthon szövegírókat találni, így Sipos Zoltán céget alapított rá. Ma több száz szövegíró közül válogathatunk a piacon. 2013-ban még nem nagyon tudták itthon, mi a content marketing, szakmai cikkei és előadásai nyomán ma már nincs, aki ne ismerné el, hogy hirtelen fellángolás helyett tartós trend a tartalmi fókuszú marketing. Kiadónként működő cége a legteljesebb marketingszakmai tudástárat működteti magyar nyelven: 600-nál is több cikk, videós tréningek érhetőek el a Kreatív Kontroll Hub oldalán különböző szakterületek külsős szakértőitől.

15:40 - 16:10
3-as terem, Nagyszínpad
BERKI Zsolt

Instagram marketing 2020 - Mi működik igazán az Instagramon?

2019-es tapasztalatok, esettanulmányok. Működő eszközök, trendek 2020-ra. Követő-gyűjtés, követő-aktivizálás. Hatékony megoldások, amelyekkel 2020-ban felpörgetheted az instagram hatékonyságodat. Az előadásomban ki fogok térni olyan esetekre, ahol a márkaépítés és az értékesítés kiváló elegyét láthatod. Megmutatom, hogyan tudsz igazán kiemelkedő lenni és sikeresen felépíteni egy olyan profilt, ami nem csak a márkádat, de a vállalkozásodat is építheti.

Berki Zsolt az MBM Solvers társalapítója, valamint az első, magyar Instagram marketing könyv társszerzője, marketing tanácsadó. A legnagyobb hazai Instagram-közösség egyik szervezője.

16:20 - 16:50
3-as terem, Nagyszínpad
KÁDAS Péter

Weboldalak és landing oldalak pszichológiája 2020-ban

Előadás leírása hamarosan.

Kádas Péter a 7Digits online marketing ügynökség társalapítója. Orvos, közgazdász, marketing piszhológia specialista. Több vállalkozása mellett a Startupdate Bloggal és a Traction Tribe befektetési alappal vett részt a hazai startup ökoszisztéma építésében. Specialitása a tartalommarketing, az LPO és a pszichológia marketing-célú alkalmazása.

17:00 - 18:00
3-as terem, Nagyszínpad
Milliárdos Cégek Klubja

Milliárdos Cégek Klubja

A "Milliárdos Cégek Klubja" záróprogram már a kezdetekben nagy sikert aratott, hiszen három olyan, milliárdos árbevételű cég vezetőjével beszélgetünk, akiknek tapasztalatai, tanácsai, tanulságai talán nem is fejezhetőek ki pénzben. Te mit kérdeznél egy milliárdostól?

A TOP-cégvezetők hamarosan bemutatkoznak!

10:25 - 10:55
9-es, Tematikus terem
LIPPNER Tamás

Hatékony értékesítés, lezárás és árképzés 2020-ban!

Sokat foglalkozunk manapság azzal, hogy új érdeklődőket találjunk például online marketing forrásból, de mennyi pénzt veszítünk azon, ha az érdeklődőknek csak kis százalékát tudjuk lezárni? A magas konverziós arányhoz már értékesítési készségek kellenek, amiben Lippner Tamás hihetetlen segítséget fog nyújtani előadásával. Szó lesz a leghatásosabb értékesítési technikákról, amelyekkel több ügyfelet lehet megnyerni, illetve arról, hogy milyen módon lehet a termékünket vagy szolgáltatásunkat még értékesebbé tenni az ügyfél szemében ahhoz, hogy ne az árverseny döntsön!

Lippner Tamás 20 évig vezetett több száz fős értékesítési csapatokat olyan cégeknél, mint a Citibank, a Sberbank és a Vodafone. 2016-ban európa-bajnoki címet nyert német nyilvános beszédben. 2017-ben alapította saját tréningcégét, a Sell & Speak-et, amellyel azóta olyan multicégeknek tart értékesítési, nyilvános beszéd és vezetői tréningeket, mint a Raiffeisen, Telenor, Google, Unilever, Sberbank, Cofidis, Wellis és a Coopervision, illetve KKV cégeknek segít a profitjuk növelésében.

09:50 - 10:20
9-es, Tematikus terem
LÉVAI Richárd

Közösségi média marketing 2020

Instagram, Facebook, TikTok, LinkedIn, YouTube... melyik platformokra érdemes figyelni 2020-ban? ...és hogyan lehet ilyen sok felületen hatékonyan kommunikálni? Mit kezdjünk a hirdetésekkel az egyre nehezedőbb körülmények között? Mik azok a technikák és trükkök, amikkel hatékonyabban tudjuk elkölteni a pénzünket? Ezekről lesz szó a gyakorlati példákkal tarkított előadásban. Ha szeretnéd, hogy a 2020-as éved sikeres legyen, itt a helyed!

Lévai Richárd a Liftup Kft. ügyvezetője és egyik tulajdonosa, több marketing könyv szerzője. A Facebook Marketing Partner program egyetlen magyar résztvevője. Blogja már kilenc éve biztosítja a naprakész információkat azoknak, akik bevételt szeretnének a közösségi médiából. Közösségi konditerem képzésein már több, mint 1000 marketinges és cégvezető fejlesztette tudását. Legújabb GDPR IRÁNYTŰ Online marketinghez című könyvében társszerzőként bemutatja, hogyan lehet a marketingből kihozni a maximumot adatvédelmi buktatók nélkül.

11:00 - 11:30
9-es, Tematikus terem
KASZÁS Péter

Munkatársaim motivációja, ösztönzése 2020-ban

Azt talán mindenki érzi, hogy a klasszikus motivációs eszközök, úgy mint a pénz, céges autó, bónusz, stb. mintha már nem működnének úgy, mint azelőtt. A zelmúlt években több, mint 3000 viselkedéselemzést végeztünk el KKV vezetők és a kulcsemberek körében. Arra kerestük a választ, hogy mitől lesz valaki motivált. Az előadásban bemutatom azokat a pszichológiai törvényszerűségeket és vezetői eszközöket, amelyek alkalmazásával kialakítható és fenntartható az a bizonyos belső motiváció.

Kaszás Péter 2004-től foglalkozik vezetéspszichológiával, több száz hazai kis- és középvállalkozás szervezetfejlesztési és vezetőképzési programjában vett részt. Azt tapasztalta, hogy ma már egy vezetőnek fel kell vérteznie magát pszichológiai eszközökkel is. Hisz abban, hogy minden cég és vezető számára kialakítható az az egyéni sajátosságokra épülő vezetői eszköztár, amely gyakorlati megoldást jelent abban, hogy a beosztottak szövetségessé és motiválttá válljanak.

11:35 - 12:05
9-es, Tematikus terem
KARVALICS Attila

Influencer marketing piac: már 40x ekkorának kellene lennie!

Az influencer költéseknek a jelenlegi kb. 1 milliárd forinthoz képest már 40 milliárdnak kellene lennie hazánkban. Miért nem annyi? Hogy lesz annyi? Kinek jó, ki ne is gondolkozzon rajta? Mennyibe kerül? Mennyit költsünk? Megéri? Miért nem bízunk benne? Miért bíznak azok, akik jól csinálják? Kik is ők?

Karvalics Attila a Dreher Sörgyárak é a Coca Cola Magyarország egykori kommunikációs igazgatója, a MOL GROUP stratágiai kommunikációs és társasági marketing igazgatója, a Weber Shandwick globális PR ügynökség közép európai ügyvezető helyettese, majd az ArvaliCom tulajdonos-ügyvezetője, a marketing szakma sokat látott képviselője. Hét éve vezet ambíciózus B2B és B2C KKV-k számára kiszervezett marketing csapatokat ügynökségével, és hat éve felügyel influencer marketing projekteket is. Most utóbbi téren osztja meg tapasztalatait.

12:10 - 12:40
9-es, Tematikus terem
TONK Emil

Kapcsolatépítés mesterfokon 2020-ban

Az üzleti eredményességedet elsősorban nem az garantálja, hogy milyen termékkel foglalkozol, vagy milyen céget képviselsz, hanem az, hogy milyen kapcsolatokat tudsz felépíteni, és a kapcsolataidban milyen mértékben tudod elérni, hogy bízzanak abban, amit kínálsz. Azonnal alkalmazható, gyakorlati tanácsok, amikkel már akár másnap eredményeket érhetsz el.

Tonk Emil az Üzleti Akadémia vezetője és trénere, az üzleti élet több területén is bizonyított, gyakorló üzletember. Sajátos stílusával, páratlan szemléletmódjával közel 30 éve az üzleti élet egyik legkeresettebb előadója Magyarországon. Az Üzleti Patika könyvsorozat és közel 60 hanganyag szerzője. Tréningjeivel és tanácsadó munkájával kis- és középvállalkozások sokaságát segítette sikerhez. Elkötelezett munkájáért a 2 évvel ezelőtti Marketing Fesztiválon életműdíjjal jutalmazták. Dr. Hogyan-ként emlegetik, hiszen nem csak azt tanítja, hogy mit kell csinálni, hanem azt is, hogy HOGYAN?

13:00 - 13:30
9-es, Tematikus terem
HÁMORI Virginia

Így szólítsd meg az ügyfeleidet (ha szeretnéd, hogy meg is hallgassanak)

Tavasszal az NRC piackutatóval közösen országos felmérésben kérdeztük a magyarokat, milyen csatornákon hajlandók leginkább szóba állni az őket megkereső cégekkel. Például, hogy mennyire szeretik vagy gyűlölik a telefont, hogy tolerálják a reklámtartalmú e-maileket, megnyitják-e az SMS-ben küldött ajánlatokat, és hogy mit gondolnak a chatbotokról. A válaszadóink vevők, fogyasztók, előfizetők, kuncsaftok voltak: a Te reménybeli ügyfeleid. Ha kíváncsi vagy, mit válaszoltak, hallgasd meg az előadásunkat.

Az előadó a Comnica képviselője.

13:35 - 14:05
9-es, Tematikus terem
Györke Zoltán

Márkaépítés és üzleti siker: Ne feledkezzünk meg az alapokról sem

Miközben mindenki az online marketing eszközökre figyel, az offline marketing eszközöket elkönyveljük drága és nem hatékony csatornáknak - pedig ez egy tévhit. Ebben az előadásban statisztikák, tapasztalatok és esettanulmányok mutatják be, hogy nem csak az online, amire koncentrálni kell, ha ügyfeleket szeretnék szerezni vagy a márkánkat építeni.

Az előadó a Mediaworks Hungary Zrt. értékesítési igazgatója. 25 éves gyakorlati tapasztalattal rendelkezik üzleti, marketing és sales területen az FMCG és a Média világában.

14:10 - 14:40
9-es, Tematikus terem
BÁRTFAI Balázs

Hogyan építs miliókat termelő online automatizmusokat 2020-ban?

2020 a vállalkozások digitalizálásának éve lesz. Ugyanis a honlapod halott. Már nem képes eladni a termékedet vagy a szolgáltatásod. Neked egy fejlett, többlépcsős értékesítési stratégiára van szükséged, ami képes automatizálni az online rendeléseidet. Azt mondják válság közeleg és aki csak árat tud csökkenteni az el fog tűnni. A többiek értékesítési rendszereket építenek. Az előadásban bemutatok olyan rendszereket, amiket neked is meg kell építened, ha még jobb vállalkozást szeretnél.

Bártfai Balázs 2004 óta foglalkozik online vállalkozásokkal és így került az életébe az online marketing. Nem abból él, hogy tanít, hanem aktívan használja minden egyes nap. Az első cége 15.000 Ft-ból indította el és mára több, mint 4000 ügyfele van. Vannak ügyfelei, akik a tanácsai alapján a csőd széléről növelték évi 500 M Ft-ra a bevételüket. Hazai konferenciák állandó előadója, a hazai marketingautomatizmus egyik legismertebb szakértője.

15:50 - 16:20
9-es, Tematikus terem
BARNA Alexandra

Amikor a szebbik nem igent mond: így adsz el nőknek 2020-ban.

Hogyan adjunk el nőknek 2020-ban? Hatékony online és offline kommunikáció női célcsoportok felé. Hogyan építsd fel a marketinged, ha alapvetően nőknek szeretnél értékesíteni? Mik azok az apró, de magas árbevételt termelő trükkök, amelyekkel ki tudsz tűnni a konkurenciád közül? Előadásomban megosztom azokat a gyakorlati tapasztalataimat, amik sikeresen működtek az ügyfeleimnél, és amiket azonnal be tudsz vetni Te is!

Barna Alexandra beauty marketing specialista, tréner. Az ország legnagyobb szépségiparra specializálódott marketing ügynökségének, a Beauty Marketing Experts-nek a megálmodója. Évente több ezer, elsődlegesen női célcsoporttal rendelkező vállalkozásnak segít a fejlődésben.

16:25 - 16:55
9-es, Tematikus terem
PAPP Gábor

Keresőoptimalizálási (SEO) trendek 2020-ban

A Google találati listája egyre gyorsabban változik. Hogyan lehet lépést tartani mégis ezzel? Hogy lehet megszerezni és megőrizni a jó organikus pozíciókat? Hogyan lehetünk elsők 2020-ban? Az előadás választ mindezekre a kérdésekre és betekintést nyújt a 2020-as hazai és nemzetközi SEO trendekbe is.

Papp Gábor Online marketing és SEO szakember. Szakterülete a keresőoptimalizálás és az üzleti modellek. Ügyfelei között van több hazai és külföldi multinacionális vállalat, technológiai cégek, de dolgozik együtt New York Times Bestseller íróval is.

09:50 - 10:20
6-os, E-commerce terem
NAGY Sándor

E-kereskedelmi trendek 2020

Immár 20 éve hogy internetes kereskedelemről beszélhetünk Magyarországon - de már nem sokáig. A teljes kereskedelem drasztikus átalakuláson megy keresztül, a vállaltoknak, márkáknak, kereskedőknek meg kell tanulniuk hatékonyan együtt használni a fizikai tér és a digitalizáció adta lehetőségeket, hogy a vásárlóikat ott, úgy, és akkor szolgálják ki, ahol és ahogy nekik épp igényük van rá. Az előadásban a jelenlegi folyamatokról, trendekről, a jövő kihívásairól és lehetőségeiről lesz szó, kitekintve az európai és a nemzetközi piacra is.

Nagy Sándor a G’Roby Netshop Kft. online üzletág vezetője. Végzettségét tekintve programozó, a mai napig fejleszti a G’Roby belső vállalatirányítási rendszereit, és aktívan részt vesz a webáruház működésének tervezésében, megújításában is. Alapító tagja, majd 3 éven át elnökségi tagja is volt az Ecommerce Hungarynek (régebbi nevén: SZEK.org). 2017. november 30-án választották meg az Ecommerce Hungary elnökének.

10:25 - 10:55
6-os, E-commerce terem
BAKONSZEGI Norbert

Bevált UX gyakorlatok, melyek növelik webáruházad forgalmát a 2020-as évben

Növelje bevételét! Egy olyan felhasználóbarát felület, amely kielégíti a látogatói várakozásait, nagyobb valószínűséggel konvertál, tartja meg az ügyfeleket és magasabb, stabilabb jövedelmet generál.

Az előadó Bakonszegi Norbert a PW Studio Kft. alapítója. Norbi szakterülete a UX/UI design. Több mint 10 éve foglalkozik webes felhasználói felületek és online kampányok tervezésével. Emellett új termékötletek megvalósítására fókuszál. A PW Studio csapata jelen van a marketing stratégia kialakításától, a UX/UI tervezésen át a frontend fejlesztések megvalósításában. Az online értékesítés térnyerésére egyedi megoldásokkal reagálnak. A csapat számos szakmai elismerésben részesült. Többszörös díjazott "Az év honlapja” és “Országos Városmarketing Díj” pályázatokon.

11:00 - 11:30
6-os, E-commerce terem
PAÁL Katalin

Webáruházak marketingje az online világon túl

Brandformance marketing, avagy egy összehasonlító elemzés/előadás 4 országra (HU, SK, CZ, PL) vetítve vs. Németország. Az előadás azt mutatja be, hogy miként használjuk mi itt közép-európai régióban az offline kereszt-marketing eszközöket (print-kuponokat) és miként használják ezt „nyugaton”. Mekkora volumenben? Milyen célból? Miért jók a kedvezmények, illetve hogyan használják a kuponokat? Kampány-eredmények, adatokkal, %-ok, grafikonok minden mennyiségben - lebontva szegmensekre valamennyi országra nézve. Felvázoljuk, hogy hol mennyire népszerűek a brand-erősítő kampányok és mely területeken inkább az akvizíciós kampányok. Elemzés arról, hogy mit néz (és hova néz) egy vásárló, amikor ránéz egy kuponra, melyek a(z ilyen jellegű) kommunikáció legfontosabb elemei. Adatok arról, hogy egyes országokban mekkora kedvezményeket adtak, mely szegmensekben a legnépszerűbbek a kuponok? És természetesen számokkal támasztjuk alá azt is, hogy a kuponokat főleg kik szeretik?

Az előadó Paál Katalin, a Csomagplusz Kft. képviselője. Több mint tíz éve különböző vállalatirányítási és egyéb üzleti rendszerek, megoldások kiépítését, összehangolását, és az ehhez kapcsolódó szervezetfejlesztést és az üzleti folyamatok újra és megszervezését szolgáló projekteken keresztül került közvetlen kapcsolatba az e-commerce világával és működésével. 2016-ban kérték fel a CSOMAG PLUSZ hálózat magyarországi leányvállalatának irányítására, ahol egyedülálló offline (kereszt)marketingeszközök, valamint azóta már piacvezetővé vált kuponaggregátor oldal segítségével célzottan szólítják meg a webáruházak online vásárlóit.

11:35 - 12:05
6-os, E-commerce terem
dr. Al-Absi Gáber Seif

Online fizetési megoldások, trendek 2020-ban

Az utóbbi évtizedben rohamosan fejlődtek-, bővültek az online fizetési technológiák. Gondoltuk volna 20 éve, hogy egyszer majd valósággá válik a nagybevásárlás a kanapénkon ülve, ahelyett, hogy egy fél napot rászánnánk, és erőnk teljével cipelnénk otthonunkba a tömött zacskókat? Akkor még hihetetlen volt, most pedig azon kapjuk magunkat, hogy lassacskán már készpénzt se nagyon használunk. De hova tovább? Van még hova fejlődni?! A 2020-as évek online kereskedelmi piacának központi kérdésévé válik ez. Az OTP Mobil csapata is ebben a versenyben igyekszik majd az élmezőnyben maradni. A SimplePay új fizetési módszereivel: az in-app-, QR-kódos-, és push üzenetes fizetésével is bővebben foglalkozunk majd, amelyek a jövőt jelenthetik számunkra. Nem maradhatnak el a hazai és nemzetközi prognózisok sem, amelyek többek között rávilágítanak arra a tényre is, hogy többé nem lesznek láthatók a fizetési folyamatok.

dr. Al-Absi Gáber Seif az OTP Mobil ügyvezető-helyettese, üzletfejlesztési és értékesítési vezetője. Ő felügyelte többek között a cég SimplePay online fizetési rendszere, illetve a Simple mobilalkalmazás bevezetését és összekötését, amivel szinte bankkártyaként lehet használni az okostelefonokat. Pénzügyi jogból szerzett doktori címet a Pécsi Tudományegyetemen, majd több online fejlesztéssel, vásárlással és értékesítéssel foglalkozó vállalkozást is alapított, mielőtt az OTP Mobilhoz került.

13:00 - 13:30
6-os, E-commerce terem
ZABARI István

Gondolkodj a vevőd fejével és növeld shopod konverzióját!

Magyar, működő és kipróbált megoldások egy közel 300 000 rendelést kiszolgált Lumenettől. Esettanulmányok a téma sokat látott szakemberétől, webáruház-tulajdonostól és az egyik legtöbb e-kereskedelmi díjat bezsebelő webáruház első emberétől.

Zabari István a Lumenet® egyik alapítója, az Ecommerce Hungary elnökségi tagja. A Lumenet®, ma már európai védjegy, mely – Magyarországon egyedüliként – közvetlen nagykereskedő partnere az összes jelentős világítástechnikai gyártó minden szegmensének és magyarországi disztribútor partnere több európai világítástechnikai gyártónak. Számos szakmai díjat (Országboltja kategóriadíjak, Év Honlapja, Év Internetes Kereskedője, Év Internetes Kereskedője) nyert az elmúlt években.

13:35 - 14:05
6-os, E-commerce terem
NÁDOR Botond

2020 e-kereskedelmi fegyvere: Google Shopping

A Google Shopping a legnagyobb érdeklődéssel várt online hirdetési eszköz, ami a jóslatok szerint megreformálja az ország (és régió) e-kereskedelmét. Használata mondhatni kötelező. Most bemutatjuk a lehetőségeket, csapdákat, és néhány költség optimalizálási lehetőséget is!

Nádor Botond a 2008 óta szerzett online marketing tapasztalatit - online marketing kampányok, online értékesítés, kkv online kihívások és márkaépítés - a HD marketing, digitális full marketing ügynökségnél bővíti és kamatoztatja. Kkv és nagyvállalati ügyfelek számára nagy teljesítményű Google Ads és Facebook Ads kampányokat futtat.

14:10 - 14:40
6-os, E-commerce terem
GULYÁS Zsolt

Forgalom- és kosárérték növelési technikák 2020-ban

Magasabb kosárérték, nagyobb árrés és javuló ügyfélélmény különféle termék- és rendelés 'cross-sell'-ekkel. Hogyan és miért vidd ki a webáruházad top termékeit egy-egy dedikált sales oldalra? Nyugaton már dollármilliós üzlet a subscription box. Megcsinálod most a sajátodat, amíg még versenyelőny, vagy megvárod amíg ez a piac is vörös óceánná válik?

Gulyás Zsolt (ECommerce Revolution Bt.) mint ex-webshoptulaj, frontend webfejlesztő és marketing-megszállott, imád profi webáruházakban ‘kattintgatni’ és ámulni a jobbnál jobb kosárérték növelő megoldásokon. Tapasztalatait és lelkesedését felhasználva, társával 2018-ban lefejlesztette a SmartUpsell kosárérték növelő appot webáruházak számára; Amellyel az országban elsőként tették lehetővé az e-kereskedők számára a kockázatmentes és azonnali kosárérték-növelést ún. köszönőoldali utóajánlatok formájában.

15:50 - 16:20
6-os, E-commerce terem
GEIGER Tamás

E-commerce analitika - csak méred vagy használod is?

A webáruházak jelentős része gond nélkül eljut oda, hogy mérje Google Analyticsben a webshop rendeléseket is. Viszont csak nagyon kis része hasznosítja is ezeket az adatokat. Pedig volna mit elemezni és nem csak havi egyszer. Az előadás arról fog szólni, hogy mit figyeljünk, mire figyeljünk az analitikai rendszerben, hogy azt felhasználva fejlődhessünk profitban, hatékonyságban, méretben.

Az előadó Geiger Tamás a JabJab Online Marketing csapatának vezetője. 12 éve foglalkozik PPC-vel, ennél is több éve analitikával, az elsők között vetette bele magát a tag manager rendszerek mély bugyraiba. Mérnök informatikusként végzett szoftvertechnológia szakon, a mai napig igyekszik kombinálni programozói tudását és a vállalkozóként szerzett üzleti és marketing tapasztalatait. A PPC Pro csoport társ-adminjaként is szívügye az oktatás és utánpótlás-nevelés.

16:25 - 16:55
6-os terem, E-commerce terem
ŐRI Gergely

Webshop logisztikai kihívások / hatékonyság-növelés

Az előadásból megtudhatod, hogyan fejleszd és optimalizáld a webshopod logisztikáját, hogy az ne egy teher vagy a vállalkozásod gyenge pontja legyen.

Őri Gergely okleveles közgazdászként a MOL Csoportnál fejlesztési projektek menedzselésével kezdte, ezután a Tesconál a hatékonysági területen már vezetőként folytatta pályafutását. 2012-től indította el Magyarországon az anyacégnél 15 éve sikeresen működő online élelmiszer bevásárlást. Vezetése alatt a Tesco e-kereskedelmi üzletága a hazai piac meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. 2014-től szakmai munkáját a SzeK.org elnökségi tagjaként bővítette. 2015 júliusától a JátékNet.hu webáruház ügyvezetője, mely 2016-ban az Év Internetes Kereskedője címet, 2017-ben a Legjobb Felhasználói Élmény díjakat nyerte el.

09:50 - 10:50
1-es, Workshop terem
NORCEN Gábor

Vezetői hatékonyság workshop

Egerszegi Krisztián rendszerfüggetlen, "modern cégvezetési technikák és vezetői hatékonyság" előadásához kapcsolódik ez a gyakorlati workshop, ahol a MiniCRM segítségével, konkrét példákon mutatja be a workshop vezetője, hogy hogyan lehet a módszertani cégvezetési technikákat és hatékonyságot növelő megoldásokat a MiniCRM rendszerbe átüteltetni. Javasolt MiniCRM tulajdonosoknak, nem-MiniCRM tulajdonosoknak és azoknak is, akik csak terveznek valamilyen CRM rendszert bevezetni. Max. létszám 30 fő.

Norcen Gábor , értékesítési vezető, MiniCRM Zrt.

12:40 - 13:40
1-es, Workshop terem
SZIGETI Róbert

Webáruházad marketing-automatizálásának központosítása

Hogyan tudod minden marketing csatornád egy felület alatt egyszerűen és gyorsan kezelni? Sőt, hogyan tudod hatékonyan kombinálni az ügyfél viselkedését ezekkel a kampányokkal és hogyan tudod ezt a folyamatot automatizálni? Nos, nem hogyan, hanem mikor: A hogyant mutaton én, a mikort mondod te.

Szigeti Róbert a Retargeting.biz magyarországi terjeszkedéséért felelős key account menedzsere. Szakmai kompetenciái: Google Ads, Facebook hirdetések, email marketing, customer experience.

ÜZLETI KAPCSOLATÉPÍTÉS:
A nap folyamán három alkalommal nyitja meg kapuit a Networking terem, hogy a Hozzád hasonló gondolkodású vezetők és döntéshozók szervezett kereteken belül ismerkedjenek meg Veled és egymás üzleti partnereivé válhassatok. Akár már a következő héttől indulhat a közös munka!

Partnerünk hazánk vezető networking szervezeteinek egyike, a BusinessFlow. Felkészült csapatuk mindent megtesz azért, hogy elégedetten, több tucat névjeggyel és jóízű beszélgetésekkel gazdagodva távozz a kapcsolatépítés arénájából.

A Networking terem igénybevételéhez "Kapcsolatépítő"-jegy szükséges, amely néhány ezer forinttal drágább, mint a hagyományos jegy, ám többlet értéke pénzben gyakorlatilag nem fejezhető ki. A tavalyi gyakorlathoz hasonlóan a "Kapcsolatépítő"-jeggyel rendelkezők a párhuzamos előadások hangfelvételét is megkapják, így, miközben új partnerekre találnak, nem maradnak le az azonos időben tartott előadásokról.


SZAKKIÁLLÍTÁS:
Találkozz a magyarországi KKV-szakma innovatív, vezető képviselőivel a VII. Magyar Marketing Fesztivál szakkiállításon! 50+ stand: szolgáltatók, gyártók, tanácsadók várnak arra, hogy megmutathassák Neked termékeiket, szolgáltatásaikat és együttműködhessenek Veled és cégeddel 2020-ban.

A belépőjegyed ára részletekben levásárolható a legtöbb kiállítónál, így gyakorlatilag ingyen jöhetsz az egész napos rendezvényre. Tudsz ennél jobb ajánlatot?

Ha az előadások és a networking nem csillapítaná üzleti éhséged, itt garantáltan érdekes beszélgetéseket folytathatsz a felkészült kiállítókkal, és nem csupán ötletekkel, hanem konkrét, együttműködési ajánlatokkal térhetsz haza.

KIÁLLÍTANÁL? NÉZD MEG AJÁNLATUNKAT!


MILLIÁRDOS CÉGEK KLUBJA:
Az okos cégvezetők más kárán és más sikeréből tanulnak. A "Milliárdos Cégek Klubja" záróprogram már a kezdetekben nagy sikert aratott, hiszen három olyan, milliárdos árbevételű cég vezetőjével beszélgetünk, akiknek tapasztalatai, tanácsai, tanulságai talán nem is fejezhetőek ki pénzben. Te mit kérdeznél egy milliárdostól? Milyen gyakran van lehetőséged, hogy szemtől szemben ülj egy vérbeli üzletemberrel és tanulj a sikereiből?

Amikor a milliárdosok színpadra lépnek, szinte megáll a levegő...
Légy része Te is ennek az élménynek - bármely jegytípussal!


VIP LOUNGE:
A korábbi visszajelzések alapján újratervezett, a tavalyihoz képest ötször nagyobb, 250 m²-es területen berendezett exkluzív különterem azoknak, akik a konferenciákon is a luxust keresik.

A VIP Lounge különterembe csak a VIP belépővel rendelkező vendégeink léphetnek be. A teremben kényelmes ülőgarnitúra, korlátlanul fogyasztható koktélszendvics, pezsgő, szénsavas és rostos üdítők, valamint dedikált hosztesz-személyzet gondoskodik arról, hogy VIP vendégeink a lehető legnagyobb kényelemben töltsék el idejüket. Tárgyalhatnak partnereikkel, más fesztiválozókkal, dolgozhatnak laptopjukon vagy egyszerűen kellemes zene mellett relaxálhatnak.

A VIP Lounge belépéshez vásárolj "VIP belépőt", amely mellé üzleti magazin online előfizetést + az előadások MP3 felvételét és még sok más kiváltságot adunk.E-COMMERCE TEREM:
6 év után, a látogatóink visszajelzése alapján egy új tematikus teremmel bővültünk, amely az e-kereskedelmi, tematikus terem, vagyis az E-commerce terem.

A látogatóink 90%-a - saját bevallása szerint - vagy már rendelkezik webáruházzal vagy nyitni fog, esetleg webáruház nélkül, de elektronikus kereskedelemmel foglalkozik. Így hát adva volt a kereslet, a 7. évtől ki is szolgáljuk: Bemutatjuk a 2020-as e-kereskedelmi trendeket és mindazokat a technikákat, megoldásokat, amelyekkel a webáruház tulajdonosok, e-kereskedők növekedést érhetnek el.

Minőségpolitkánk, hogy az E-commerce terem előadói ne "fizetős" szolgáltató cégek legyenek, hanem maguk is ebből élő, gyakorlatban is nagy tapasztalatot szerző e-kereskedők, webáruház-tulajdonosok. Mi itt sem árulunk előadásokat!

A rekordnak számító 55+ kiállítói standnál az elmúlt 6 évben is volt bőven e-kereskedelmi kiállító, szolgáltató. Mostantól a szakmai továbbképzést is magunkra vállaltuk.
6 ÉRV, HOGY 2020.01.23-ÁN SE HAGYD KI

Minden évben a Magyar Marketing Fesztiválon hallhatóak elsőként az adott év legújabb, legsikeresebbnek ígérkező üzleti és marketing-TRENDJEI.
A Magyar Marketing Fesztivál KIHAGYHATATLAN! Az ország egyik legnagyobb, legjelentősebb kkv-marketing rendezvénye, amit megpróbáltak már másolni is.
Az előadások mellett kiállítók is várnak, valamint új üzleti kapcsolatokat szerezhetsz a NETWORKING teremben.
A VI. Magyar Marketing Fesztiválon résztvevő cégek átlagos árbevétele 300.000.000 Ft volt! Céltudatos, marketing-orientált, fejlődni vágyó, klassz társaság – olyanok, mint Te magad, vezetőid és üzlettársaid.
Évente csak egyszer, teltházzal, pillanatok alatt értékesített jegyekkel! Aki számít a hazai KKV piacon, az ott lesz! Ha a konkurensed ott van, Te sem hagyhatod ki! Ne hagyd előnyhöz jutni a versenytársaid!
A belépő jegyed árát a legtöbb kiállítónál levásárolhatod, így gyakorlatilag ingyen jössz a rendezvényre.
HELYSZÍN
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.
Lurdy Konferencia-központ
Ingyenes felszíni parkoló, tágas fedett parkoló, könnyű megközelítés, változatos és minden igényt kielégítő éttermi szint. A VII. Magyar Marketing Fesztivál helyszínét ezúttal is a Lurdy Konferencia Központ biztosítja.
Megközelíthető: Metró: A 3-as vonalról egy átszállással a 103-as buszra vagy az 1-es villamosra. Villamos: Az 1-es, 51-es és 51A jelzésű villamos az épület előtt áll meg. Busz: A 103-as autóbusz az épület előtt áll meg. HÉV: Elővárosi vasút Csepelről és Ráckevéről. Egy átszállással a 103-as buszra vagy az 1-es villamosra. Parkolási információk: A külső parkolóban a parkolás, a parkolójegynek a rendezvényközpontban történő érvényesítését követően tovább 8 óra ingyenesen vehető igénybe. A mélygarázsban az első 2 óra díja 100 Ft, ezt követően óránként 100 Ft a parkolási díj.
Lurdy Konferencia-központ
Ingyenes felszíni parkoló, tágas fedett parkoló, könnyű megközelítés, változatos és minden igényt kielégítő éttermi szint. A VII. Magyar Marketing Fesztivál helyszínét ezúttal is a Lurdy Konferencia Központ biztosítja.
Megközelíthető: Metró: A 3-as vonalról egy átszállással a 103-as buszra vagy az 1-es villamosra. Villamos: Az 1-es, 51-es és 51A jelzésű villamos az épület előtt áll meg. Busz: A 103-as autóbusz az épület előtt áll meg. HÉV: Elővárosi vasút Csepelről és Ráckevéről. Egy átszállással a 103-as buszra vagy az 1-es villamosra. Parkolási információk: A külső parkolóban, a parkolójegynek a rendezvényközpontban történő érvényesítését követően tovább 8 óra ingyenesen vehető igénybe. A mélygarázsban az első 2 óra díja 100 Ft, ezt követően óránként 100 Ft a parkolási díj.
FOGLALD LE HELYED MOST:
Válaszd ki, melyik típusú jegyet szeretnéd lefoglalni és kattints az [Ezt a jegytípust választom] gombra! Az adatok megadása után kattints a Megrendelés gombra. Automatikusan egy díjbekérőt küldünk, és az összeg rendezése után azonnal küldjük a számlát is. A helyek száma idén is korlátozott! FONTOS: A jegy ára az ÁFA összegét nem tartalmazza!
ERRŐL LEKÉSTÉL! Jövőre találkozunk!
HA MÉG MINDIG NEM DÖNTÖTTÉL:
Magyarországon csak itt kínálunk 1000%-os garanciát, amely biztosítja, hogy elégedetten fogsz távozni. Egyetlen másik hazai rendezvény sem biztosít ilyen garanciát.
Ez az év egyik legfontosabb KKV-marketing trendeket bemutató rendezvénye - évente csupán egy alkalommal.
A Magyar Marketing Fesztivál - a látogatók visszajelzései alapján - minden évben szinte teljesen megújul!
A Marketing Fesztivál nem egy cég önreklámja. Egyszerűen egy izgalmas, színes nap, mely kiválóan alkalmas tanulásra, ötletgyűjtésre, inspirációra és üzleti kapcsolatok teremtésére.
Látogatóink szerint a Marketing Fesztivál a legszínesebb KKV-marketing konferencia Magyarországon. Közép-Európában is az egyik legnagyobb KKV-marketing rendezvényként tartanak számon minket.
Itt minden egyes új kézfogás valódi forintot ér. Teszteld magad a networking teremben vagy a szakkiállításon!
Előadásaink exkluzívak. Jelszavaink: No sales | No haver! Ugye ismerősek azok a konferenciák, ahol évek óta a cégvezető és haverjai adnak elő?
Ha eljössz, garantáltan képbe kerülsz a kisvállalati marketing újdonságaival és beelőzheted konkurenseidet.
Gyere el és találkozz minőségi marketing beszállítókkal és kivitelezőkkel a szakkiállításon. Legalább 6 hónapnyi utánajárást és tárgyalást tudhatsz le egyetlen nap alatt! Mindemellett a jegyed ára a kiállítók többségénél levásárolható.
Minden év elején újítunk - év végére pedig lemásolnak minket, „kölcsönveszik” újításainkat, szlogenjeinket. Kiktől akarsz tanulni? Kövesd az eredetit!
A Magyar Marketing Fesztivál az az országos marketing konferencia, ahol mindenki ott van. Még a konkurensed is!
NE GYERE, HA:
Nincs 15.000 forintod saját magad és céged fejlesztésére! Egyetlen előadó órabére sem jönne ki belépődíjad árából. A Fesztiválon a befizetett összegért 25+ TOP-előadótól tanulhatsz, 50+ kiállítóval és válogatott kivitelezőkkel találkozhatsz, akik többségénél a jegyed ára le is vásárolható. Minden előadás exkluzív, melyet a neten nem tudsz elolvasni.

Nem akarsz piacvezető lenni?! Nem akarsz jobb lenni a konkurensednél?! Minden év elején a Marketing Fesztiválon értesülhetsz elsőként az adott év üzleti és marketing-trendjeiről. Egy nap feltöltődés és tanulás = egész évben arathatod a babérokat!

Én cégvezető vagyok, delegálom a marketinget. Bizonyított tény, hogy sokkal hatékonyabb és gazdaságosabb annak a cégnek a marketingje, ahol a cégvezető tudja, miről beszél a marketing-kivitelezője. Vége annak az időnek, amikor félrevezettek! Amikor nem tudtál különbséget tenni működő és hamis technikák között! Hozd el kollégáidat és gyere el Te is, cégvezetőként!
PARTNEREINK:
© 2013-2020 - Marketing112 | STANDFOGLALÁS: +36 70 340-6445 (Standtérkép) | e-mail: info@marketing112.hu | A programváltozás jogát fenntartjuk!
Jogi és adatvédelmi nyilatkozat | Konferencia szabályzat | Hivatalos blog | Oldalt programozta: Honlapmenedzser.hu