Magyarország legnagyobb, KKV-marketingtrendeket bemutató üzleti fesztiválja
Budapest + online | 2021. január 21.


Üzleti évnyitó a kis- és középvállalkozások vezetőinek, marketing döntéshozóinak, vállalkozóknak! - 2014 óta.
Készülj fel velünk Te is a 2021-es év kihívásaira, ismerd meg elsőként a legújabb üzleti és marketing-trendeket, változásokat!
1500+
döntéshozó
20+
kiállító
20+
előadó
100+
új kapcsolat
Tudod, mi hozza lázba vevőidet 2021-ben?
COVID-19 UPDATE
MEGVÁLTOZOTT AZ ÉLETÜNK, ÉS EHHEZ IGAZÍTJUK A KÖVETKEZŐ MARKETING FESZTIVÁLT IS!
Ha a jogszabályok nem változnak, akkor HIBRID (offline-online kevert) konferenciát szervezünk, ahol maximum 500 fő személyesen, 1500+ fő pedig online csatlakozik. Ha a jogszabályok változnak és betiltják a rendezvényeket, akkor a rendezvény teljes értékű online konferenciaként kerül megszervezésre. Nincs kompromisszum! Mindkét esetben maximális funkcionalitást és élményt nyújtunk mind a kiállítóinknak - mind pedig a résztvevőknek! Egészségügyi biztonsági óvintézkedéseink és szabályaink itt olvashatóak
Minden évben teltház!
Nyolcadik alkalommal nyitja meg kapuit az ország egyik legnagyobb és legrangosabb, kimondottan KKV üzleti és marketingtrendekkel, szakmai újdonságokkal foglalkozó konferenciája. Ajánljuk kis- és középvállalkozások tulajdonosainak, marketing és üzleti döntéshozóinak, értékesítőinek. Évente csak egy alkalommal! Vigyázz, nehogy lemaradj! Rendezvényünk 7 éve változatlan jegyárakkal és évről évre több élménnyel vár.
1 nap, hogy a céged fejlődjön!
Tölts csupán 1 napot olyanokkal, amilyen Te vagy és azzal, hogy felkészülsz a 2021-es év üzleti és marketing újdonságaira, változásaira. Itt megtanulod, hogy 2021-ben mi éri el a célközönséged ingerküszöbét, mely kommunikációs módszerek, csatornák és eszközök működnek majd és melyek nem. Tanulsz, ismerkedsz, inspirálódsz és fejleszted önmagadat, a céged stratégiai mozgatórugóját!
20+ TOP-előadó, 20+ exkluzív szakmai előadás
Vegyél részt 20+ TOP-előadáson, találkozz személyesen is 20+ TOP-előadóval, akik saját szakmájuk legsikeresebb képviselői és bármelyikük óradíja több, mint az egész napos belépőjegyed ára! Milliárdos cégek klubja idén is: Hallgasd meg a kerekasztal három résztvevőjét, akik mindannyian milliárdos forgalmú céget vezetnek! Az általuk megosztott tapasztalatok megfizethetetlenek, s egy új év elején vállalkozásod számára sorsdöntőek lehetnek. Kizárólag 2 teremben folyik előadás, nem zavarodsz össze és amiről lemaradsz videón megkaphatod. Nálunk alap, hogy nem értékesítünk előadást és mind a 20+ előadás exkluzív, reklám- és bullshit mentes tudásátadás.
Egész napos kapcsolatépítés, klubtagság
Építs kapcsolatokat: A szervezett networkingen annyi partnert gyűjthetsz, amennyi akár egész évre is elegendő lehet! Ha pedig mindez nem lenne elég, sétálj egyet az 20+ standos szakkiállításon, találkozz innovatív kiállítókkal, ismerd meg a legújabb termékeket, szolgáltatásokat, amelyekkel idén is maximalizálhatod hatékonyságod és profitod. A belépőjegyed ára a standok kedvezményes ajánlataival megtérülhet, így szinte ingyen jöttél! A rendezvény partnerei és résztvevői automatikusan tagjai lesznek a marketing[PASS] marketing klubnak, ahol már másnap továbbfolytatódhat a rendezvényen megkezdődött szakmai ismerkedés.


EZT GARANTÁLJUK, HA VELÜNK TARTASZ:
 • Bemutatjuk a 2021-es év üzleti és marketing trendjeit! Ügyfélszerző és ügyfélmegtartó eszközöket, működő módszereket. A legsikeresebb és legújabb megoldásokat, amelyek 2021-ben is versenyelőnyhöz juttathatnak a konkurenseiddel szemben.

 • 20+ TOP-téma, piacvezető előadók, 1 nap alatt. Exkluzív és 30 perces előadások esettanulmányokkal. A belépőjegyed árából egyetlen előadó órabére sem jönne ki. Gyere el és garantáltan képbe kerülsz céged 2021-es lehetőségeivel.

 • 20+ standos szakkiállítás: innovatív, hiteles marketing-kivitelezők, akik érted versenyeznek. 2021-ben biztos lesz céged növekedése, ha összefogsz velük! Idén is új termékek, új szolgáltatások mutatkoznak be.

 • Moderált kapcsolatépítés. Szerezz üzleti partnereket egész évre. Tavaly a résztvevő cégek átlagos árbevétele elérte a 300 millió forintot. Gyártás, kiszervezés, közös kampány? Itt mindezt megtalálod!

 • Tartozz a 'Fesztiválozók' közösségéhez: látogatóink cégvezetők, marketing szakemberek, kereskedelmi döntéshozók. A Fesztiválra évről-évre mindannyian azért jönnek el, hogy tanuljanak és kapcsolatokat építsenek. Visszatérő vendégeink úgy gondolják, hogy minden évben tudnak fejlődni és sikeresebbé válni!

 • Exkluzív előadások: előadóinkat teljesítményük alapján kérjük fel. Nem értékesítünk előadói lehetőséget, tiltjuk az önpromót, ellenben magas színvonalú, exkluzív előadásokat követelünk meg. Az előadások videó felvételét némi késéssel megkaphatod! Az előadók nagy része csak itt látható januárban.

 • 1 nap alatt 1 évnyi új kapcsolat: itt minden beszélgetés, valódi forintot ér cégednek. Teszteld magad a networking teremben vagy a szakkiállításon!

 • Minden résztvevő azonnal tagja lesz a marketing[PASS] marketing klubnak!Az összes marketing fesztivál látogató és partner egy közösség tagja lesz a következő 1 évre. Folyamatosan növekvő tudásbázis, kapcsolati tőke, kapcsolatépítő klubestek és nem csak üzleti érdekből fonódó barátságok.

 • Igazi kisvállalati marketing ünnep: rengeteg piaci résztvevővel. Hozzád hasonló, marketingorientált, együttműködésre kész cégvezetőkkel, döntéshozókkal. Társaságukban úgy érezheted magad, hogy otthon vagy.

 • A belépő szinte ingyen van! Jegyed árát a legtöbb kiállítónál kedvezményekre beválthatod, így lényegében 0 Ft-ért Tied az egész napos tudás, tanulás, kapcsolatépítés és élmény. Nem mész haza üres kézzel!

 • Milliárdosok cégek klubja: három olyan, milliárdos árbevételű cég vezetőjével beszélgetünk, akiknek tapasztalatai, tanácsai, tanulságai nem fejezhetőek ki pénzben. Te mit kérdeznél egy milliárdostól?

 • A Magyar Marketing Fesztivál az az országos marketing konferencia, amelyen mindenki részt vesz, aki számít. Még a konkurensed is!

Bemutatjuk a 2021-es év üzleti és marketing trendjeit! Ügyfélszerző és ügyfélmegtartó eszközöket, működő módszereket. A legsikeresebb és legújabb megoldásokat, amelyek 2021-ben is versenyelőnyhöz juttathatnak a konkurenseiddel szemben.

20+ TOP-téma, piacvezető előadók, 1 nap alatt. Exkluzív és 30 perc hosszúságú előadások esettanulmányokkal. A belépőjegyed árából egyetlen előadó órabére sem jönne ki. Gyere el és garantáltan képbe kerülsz céged 2021-es lehetőségeivel.

20+ standos szakkiállítás: innovatív, hiteles marketing-kivitelezők, akik érted versenyeznek. 2021-ben biztos lesz céged növekedése, ha összefogsz velük! Új termékek, új szolgáltatások mutatkoznak be.

Moderált kapcsolatépítés, networking. Szerezz üzleti partnereket egész évre.Tavaly a résztvevő cégek átlagos árbevétele elérte a 300 millió forintot. Gyártás, kiszervezés, közös kampány? – Itt mindezt megtalálod!

Tartozz a 'Fesztiválozók' közösségéhez: látogatóink cégvezetők, marketing szakemberek, kereskedelmi döntéshozók. A Fesztiválra évről-évre mindannyian azért jönnek el, hogy tanuljanak és kapcsolatokat építsenek. Visszatérő vendégeink úgy gondolják, hogy minden évben tudnak fejlődni és sikeresebbé válni!

Exkluzív előadások: előadóinkat teljesítményük alapján kérjük fel. Nem értékesítünk előadói lehetőséget, tiltjuk az önpromót, ellenben magas színvonalú, exkluzív előadásokat követelünk meg. Az előadások videó felvételét már némi késéssel megkaphatod! Az előadók nagy része csak itt látható januárban.

1 nap alatt 1 évnyi új kapcsolat: Itt minden egyes beszélgetés 2021-ben forintot érhet a cégednek. Teszteld magad a networking teremben vagy a szakkiállításon!

Minden résztvevő azonnal tagja lesz a marketing[PASS] marketing klubnak! Az összes marketing fesztivál látogató és partner egy közösség tagja lesz a következő 1 évre. Folyamatosan növekvő tudásbázis, kapcsolati tőke, kapcsolatépítő klubestek és nem csak üzleti érdekből fonódó barátságok.

Igazi kisvállalati marketing ünnep: rengeteg piaci résztvevővel. Hozzád hasonló, marketingorientált, együttműködésre kész cégvezetőkkel, döntéshozókkal. Társaságukban úgy érezheted magad, hogy otthon vagy.

A belépő szinte ingyen van! Jegyed árát a legtöbb kiállítónál kedvezményekre beválthatod, így lényegében 0 Ft-ért Tied az egész napos tudás, tanulás, kapcsolatépítés és élmény.Nem mész haza üres kézzel!

Milliárdosok cégek klubja: három olyan, milliárdos árbevételű cég vezetőjével beszélgetünk, akiknek tapasztalatai, tanácsai, tanulságai nem fejezhetőek ki pénzben. Te mit kérdeznél egy milliárdostól?

A Magyar Marketing Fesztivál az az országos marketing konferencia, amelyen mindenki részt vesz, aki számít. Még a konkurensed is!

ELŐADÁSOK
07:30 - 08:30
Lurdy Konferencia-központ

Regisztráció

Szupergyors, várakozásmentes regisztráció. Érkezz időben! 2021-ben Te, az ember lesz középpontban és minden eddiginél többet fogunk Veled is foglalkozni és azzal, hogy élménnyel távozz.

Egészségügyi biztonsági óvintézkedéseink és szabályaink itt olvashatóak

A VIII. Marketing Fesztivál műsorvezetője: Fejes Rita, színésznő- műsorvezető.

08:30 - 09:00
3-as terem
#1

Marketing stratégiai tervezés

Elengedhetetlen egy kkv életében, hogy marketing stratégiája legyen, hiszen így a folyamatokat, kiadásokat, megjelenéseket is könnyebben nyomon lehet követni, és váratlan eseményeknél pedig egyszerűbb változtatni, mint teljesen újratervezni. Neked szól ez az előadás, ha meg szeretnéd tudni, hogy mire figyelj oda, trendek és újdonságok, és hogyan állítsd össze a 2021-es terveid.

Az előadót nemsokára bemutatjuk!

09:05 - 09:35
3-as terem
#2

Cégvezetés, menedzsment

Egy cég vezetése összetett feladat, lehet egyéni vállalkozás, vagy akár sok embert és külsős megbízottakat foglalkoztató. A menedzsment, és irányítás felelősségteljes, és átgondolt folyamatok sora kell, hogy legyen. A jól működő cégben mindig, mindenki tudja, hogy mi a feladata, mik a határidők, és célok. Vannak olyan rendszerek, melyek megkönnyítik ezt a munkát, és a hatékonyságot növelik. Erre kifejezetten szükség lehet akkor, ha váratlan fordulat áll fent, és azonnali átszervezésre, beavatkozásra van szükség. Ebben segít ez az előadás minden cégvezetőnek és menedzsmentnek, valamint 2021-es trendek és újdonságok.

Az előadót nemsokára bemutatjuk!

10:20 - 10:50
3-as terem
#3

Google Ads

Elmaradhatatlan téma egy marketing konferencián a Google Ads vagyis a Google kattintás alapú hirdetésrendszerének újdonságai. A felkért előadó most is közérthetően, esettanulmányokkal mutatja be a 2021-es trendeket és újdonságokat, hogy mit lehetett tanulni a 2020-as évből, hogyan lehet felkészülni az új helyzetekre, no meg mit tanultunk a pandémiás időszakból?

Az előadót nemsokára bemutatjuk!

10:55 - 11:25
3-as terem
#4

Márkaépítés

A márkaépítés az egyik legfontosabb tevékenység, ez különbözteti meg a céget versenytársaktól, a saját arculata pedig maradandó benyomást kelt az emberekben. Hogyan kezdjünk neki márkánk építésének, mikor újítsunk, és hogyan, melyek a kihagyhatatlan feladatok, trendek és újdonságok 2021-ben, ezekről fogunk gyakorlati példákkal hallani.

Az előadót nemsokára bemutatjuk!

11:30 - 12:00
3-as terem
#5

Női célcsoport

Előadónk szépségszakmák marketing specialistája vagyis a női célcsoport mindentudója. A hölgyek hatékony eléréséhez ad segítséget, 2021-es trendek és újdonságok saját tapasztalataival, és ügyfelei esettanulmányaival.

Az előadót nemsokára bemutatjuk!

12:45 - 13:15
3-as terem
#6

Facebook

A Facebook még mindig az egyik olyan platform, amely egy vállalkozás életéből kihagyhatatlan. A tavaly évben is sok minden változott, új külsőt kapott, új funkciókat, új kereskedelmi és közvetlen értékesítést támogató megoldásokat. Az elsőadásból kiderül, hogyan lehet hatékonyan használni, és hogy van-e még ereje az organikus eléréseknek? 2021-es trendek és újdonságok!

Az előadót nemsokára bemutatjuk!

13:20 - 13:50
3-as terem
#7

Tartalommarketing

Rengeteg tartalom "ömlik" a fogyasztókra, egyre gyorsabban, és nagyobb érzelmi hatásokat kiváltva. Milyen a jó tartalommarketing, hogyan érhetjük el, hogy ebben a hatalmas "zajban" felfigyeljenek ránk? 2021-es trendek és újdonságok. Ehhez ad előadónk segítséget.

Az előadót nemsokára bemutatjuk!

13:55 - 14:25
3-as terem
#8

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálásról tart előadást a fesztivál évek óta egyik legkedveltebb előadója. Akinek fontos vállalkozása, és ezen folyamatokban a legújabb 2021-es trendeket és újdonságokat szeretné követni, könnyen megérteni esettanulmányok által, annak kihagyhatatlan.

Az előadót nemsokára bemutatjuk!

15:10 - 15:40
3-as terem
#9

Marketing pszichológia

Mennyire határozzák meg érzelmeink az üzleti döntéseinket, és hogyan tudunk hatni a vásárlókra, hogy a mi termékünket, szolgáltatásunkat válasszák, 2021-es trendek és újdonságok. Az online és offline világban is egyre jobban hatnak az érzelmek, tanuljuk meg tudatosan használni a marketing pszichológiát cégünkben.

Az előadót nemsokára bemutatjuk!

15:45 - 16:15
3-as terem
#10

Értékesítés, lezárás

Sokszor jártál úgy, hogy véget ért egy megbeszélés, de nem lett eredménye? Az értékesítés, és annak lezárása is tanulható, folyamatokat, esettanulmányokat, ötleteket 2021-es trendeket és újdonságokat mutat be előadónk, hogy a legnagyobb sikert tudjuk elérni.

Az előadót nemsokára bemutatjuk!

16:30 -
3-as terem
Milliárdos Cégek Klubja

Milliárdos Cégek Klubja

Az okos cégvezetők más kárán és más sikeréből tanulnak. A "Milliárdos Cégek Klubja" záróprogram már a kezdetekben nagy sikert aratott, hiszen három olyan, milliárdos árbevételű cég vezetőjével beszélgetünk, akiknek tapasztalatai, tanácsai, tanulságai talán nem is fejezhetőek ki pénzben. Te mit kérdeznél egy milliárdostól? Milyen gyakran van lehetőséged, hogy szemtől szemben ülj egy vérbeli üzletemberrel és tanulj a sikereiből?

Hamarosan bemutatjuk őket!

08:30 - 09:00
5-ös terem
#1

E-commerce konverzió

Hogyan lesz a webshopunkban bámészkodókból vásárló? Az e kereskedelem mértékegysége a konverzió. Az előadásból megtudhatjuk, hogyan mérjük, és optimalizáljuk az egyik legfontosabb online mutatót, valamint a 2021-es trendeket és újdonságokat.

Az előadót nemsokára bemutatjuk!

09:05 - 09:35
5-ös terem
#2

Munkatársi motiváció

Manapság szinte két dolog a legnehezebb, jó munkaerőt találni, és a jó munkaerőt megtartani. Számtalan személyes nehézséggel kűzdenek a munkavállalók, és a motiváció hiánya csak az egyik a sok közül. Előadónk segítséget nyújt abban, mit tehetünk annak érdekében, hogy a csapatunk összetartó, és sikeres legyen. Valamint szó lesz a 2021-es trendekről és újdonságokról.

Az előadót nemsokára bemutatjuk!

10:20 - 10:50
5-ös terem
#3

E-commerce trendek

Nagyot fordult a világ 2020-ban, és az elektronikus kereskedelem, a webáruházak egyre nagyobb tért nyertek. Lehet e tudni, hogy milyen lesz a 2021-es év, mire tudunk készülni, trendek és újdonságok, elengedhetetlen eszközök, melyekkel hatékonyságot tudunk elérni.

Az előadót nemsokára bemutatjuk!

10:55 - 11:25
5-ös terem
#4

Instagram

Miért legyünk jelen az Instagramon, hogyan alakult át 2020-ban, és milyen trendek és újdonságok várhatóak 2021-ben. Megtudhatjuk, hogy kinek, és hogyan érdemes kiaknázni ezen a felületen a lehetőségeket.

Az előadót nemsokára bemutatjuk!

11:30 - 12:00
5-ös terem
#5

Analitika

Előadónk digitális analitika specialista, segít a digitális világban eligazodni, és abban, hogyan alakíts ki hatékony, és sikeres online stratégiát, hogyan dolgozd fel az adatokat, milyen trendek és újdonságok várhatóak 2021-ben.

Az előadót nemsokára bemutatjuk!

12:45 - 13:15
5-ös terem
#6

Jog

Egyre nagyobb figyelemmel kell lenni a kkv-knak a joggal kapcsolatos kérdésekben. Jó előre tudni, hogy mit szabad, és mit nem akár a kommunikációban, és mire kell odafigyelni, hogy nehogy nagyobb problémákkal kelljen foglalkozni. Valamint hallhatunk a 2021-es trendekről és újdonságokról is.

Az előadót nemsokára bemutatjuk!

13:20 - 13:50
5-ös terem
#7

Előadás témája hamarosan!

Előadás leírása hamarosan!

Az előadót nemsokára bemutatjuk!

13:55 - 14:25
5-ös terem
#8

Előadás témája hamarosan!

Előadás leírása hamarosan!

Az előadót nemsokára bemutatjuk!

15:10 - 15:40
5-ös terem
#9

Előadás témája hamarosan!

Előadás leírása hamarosan!

Az előadót nemsokára bemutatjuk!

15:45 - 16:15
5-ös terem
#10

Előadás témája hamarosan

Előadás leírása hamarosan!

Az előadót nemsokára bemutatjuk!

ÜZLETI KAPCSOLATÉPÍTÉS:
A nap folyamán három alkalommal nyitja meg kapuit a Networking terem, hogy a hozzád hasonló gondolkodású vezetők és döntéshozók szervezett kereteken belül ismerkedjenek meg veled és egymás üzleti partnereivé válhassatok. Akár már a következő héttől indulhat a közös munka!

Partnerünk hazánk vezető networking szervezeteinek egyike, mindent megtesz azért, hogy elégedetten, több tucat névjeggyel és jóízű beszélgetésekkel gazdagodva távozz a kapcsolatépítés arénájából.

A Networking terem igénybevételéhez "Kapcsolatépítő"-jegy szükséges, mely néhány ezer forinttal drágább, mint a hagyományos jegy, ám többlet értéke pénzben gyakorlatilag nem fejezhető ki. A "Kapcsolatépítő"-jeggyel rendelkezők a párhuzamos előadások videófelvételeit is megkapják, így, miközben új partnerekre találnak, nem maradnak le az azonos időben tartott előadásokról.

ONLINE JEGY esetén a kapcsolatépítés online, ZOOM videókonferencián fog zajlani.


SZAKKIÁLLÍTÁS:
Találkozz a magyarországi kkv-szakma innovatív, vezető képviselőivel a VIII. Magyar Marketing Fesztivál szakkiállításon! 20+ stand: szolgáltatók, gyártók, tanácsadók várnak arra, hogy megmutathassák neked termékeiket, szolgáltatásaikat és együttműködhessenek veled és cégeddel 2021-ben.

A belépőjegyed ára a legtöbb kiállítónál kedvezményekre beváltható, így gyakorlatilag ingyen jöhetsz az egész napos rendezvényre. Tudsz ennél jobb ajánlatot?

Ha az előadások és a networking nem csillapítaná üzleti éhséged, itt garantáltan érdekes beszélgetéseket folytathatsz a felkészült kiállítókkal, és nem csupán ötletekkel, hanem konkrét, együttműködési ajánlatokkal térhetsz haza.

KIÁLLÍTANÁL? NÉZD MEG AJÁNLATUNKAT!


MILLIÁRDOS CÉGEK KLUBJA:
Az okos cégvezetők más kárán és más sikeréből tanulnak. A "Milliárdos Cégek Klubja" záróprogram már a kezdetekben nagy sikert aratott, hiszen három olyan, milliárdos árbevételű cég vezetőjével beszélgetünk, akiknek tapasztalatai, tanácsai, tanulságai talán nem is fejezhetőek ki pénzben. Te mit kérdeznél egy milliárdostól? Milyen gyakran van lehetőséged, hogy szemtől szemben ülj egy vérbeli üzletemberrel és tanulj a sikereiből?

Amikor a milliárdosok színpadra lépnek, szinte megáll a levegő...
Légy része Te is ennek az élménynek - bármely jegytípussal!


CÉGVEZETŐI KÖZÖSSÉG:
Azzal, hogy jegyet váltasz a rendezvényünkre, automatikusan (365 napig) tagja leszel a marketing[PASS] klubnak a Magyar Marketing Fesztivál látogatóinak, kiállítóinak, előadóinak és partnereinek az üzleti klubja. Azért jött létre, hogy az 1 napos rendezvényünk után az 1200 - 1700 fős döntéshozói közösség egymás közelében maradhasson, megismerhesse egymást és közös beszélgetésekben, tapasztalatcserében vehessen részt, partneri kapcsolatok alakuljanak ki közöttük. A Magyar Marketing Fesztivál résztvevői, partnerei túl értékes döntéshozók, szakemberek, hogy egyetlen egy napra korlátozódjon a találkozás lehetősége.

A marketing[PASS] klubtagság előnyei: a klubtagok bemutatkozási lehetősége, személyes és online (ZOOM) klubestek, tagi könyvtár díjmentes használata, kivitelezői adatbázis, 15 perces tanácsadások tagoktól tagoknak.
Légy része a Marketingfesztiválozók közösségének!
6 ÉRV, HOGY 2021.01.21-ÉN SE HAGYD KI

Minden évben a Magyar Marketing Fesztiválon hallhatóak elsőként az adott év legújabb, legsikeresebbnek ígérkező üzleti és marketing trendjei. Nyissuk meg együtt az üzleti évet, készüljünk fel közösen a ránk váró kihívásokra!
KIHAGYHATATLAN! A Magyar Marketing Fesztivál az ország legnagyobb, év eleji üzleti- és marketing trendekkel foglalkozó szakmai konferenciája, kimondottan kis- és középvállalkozások tulajdonosainak, marketing- és üzleti döntéshozóinak, értékesítőinek.
Az előadások mellett kiállítók is várnak, valamint új üzleti kapcsolatokat szerezhetsz a Networking teremben. Sőt: Automatikusan tagja leszel a marketing[PASS] klubnak is, ahol már másnap tovább folytathatod a szakmai ismerkedést és az elmúlt évek résztvevői is ott lesznek.
A VII. Magyar Marketing Fesztiválon résztvevő cégek átlagos árbevétele 300.000.000 Ft volt! Céltudatos, marketing-orientált, fejlődni vágyó, klassz társaság – olyanok, mint Te magad, vezetőid és üzlettársaid.
Évente csak egyszer, teltházzal, pillanatok alatt értékesített jegyekkel! A belépő jegyed árát a legtöbb kiállítónál levásárolhatod, így szinte ingyen jössz. Aki számít a hazai KKV piacon, az itt lesz! Ha a konkurensed eljön, Te sem hagyhatod ki! Ne hagyd előnyhöz jutni a versenytársaid!
COVID-19 kompatibilis: Megváltozott az életünk, és ehhez igazítjuk a Marketing Fesztivált is! HIBRID vagy ONLINE konferencia formájában! Nincs kompromisszum,mindkét esetben maximális funkcionalitást, és élményt nyújtunk mind a kiállítóinknak - mind pedig a résztvevőknek!
HELYSZÍN
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.
és Online
Lurdy Konferencia-központ
Ingyenes felszíni parkoló, tágas fedett parkoló, könnyű megközelítés, változatos és minden igényt kielégítő éttermi szint. A VIII. Magyar Marketing Fesztivál helyszínét ezúttal is a Lurdy Konferencia Központ biztosítja.
Megközelíthető: Metró: A 3-as vonalról egy átszállással a 103-as buszra vagy az 1-es villamosra. Villamos: Az 1-es, 51-es és 51A jelzésű villamos az épület előtt áll meg. Busz: A 103-as autóbusz az épület előtt áll meg. HÉV: Elővárosi vasút Csepelről és Ráckevéről. Egy átszállással a 103-as buszra vagy az 1-es villamosra. Parkolási információk: A külső parkolóban a parkolás, a parkolójegynek a rendezvényközpontban történő érvényesítését követően tovább 8 óra ingyenesen vehető igénybe. A mélygarázsban az első 2 óra díja 100 Ft, ezt követően óránként 100 Ft a parkolási díj.
Lurdy Konferencia-központ
Ingyenes felszíni parkoló, tágas fedett parkoló, könnyű megközelítés, változatos és minden igényt kielégítő éttermi szint. A VIII. Magyar Marketing Fesztivál helyszínét ezúttal is a Lurdy Konferencia Központ biztosítja.
Megközelíthető: Metró: A 3-as vonalról egy átszállással a 103-as buszra vagy az 1-es villamosra. Villamos: Az 1-es, 51-es és 51A jelzésű villamos az épület előtt áll meg. Busz: A 103-as autóbusz az épület előtt áll meg. HÉV: Elővárosi vasút Csepelről és Ráckevéről. Egy átszállással a 103-as buszra vagy az 1-es villamosra. Parkolási információk: A külső parkolóban, a parkolójegynek a rendezvényközpontban történő érvényesítését követően tovább 8 óra ingyenesen vehető igénybe. A mélygarázsban az első 2 óra díja 100 Ft, ezt követően óránként 100 Ft a parkolási díj.
FOGLALD LE HELYED MOST:
Válaszd ki, melyik típusú jegyet szeretnéd lefoglalni és kattints az [Ezt a jegytípust választom] gombra! Az adatok megadása után kattints a Megrendelés gombra. Automatikusan egy díjbekérőt küldünk, és az összeg rendezése után azonnal küldjük a számlát is. A helyek száma idén korlátozott! FONTOS: A jegy ára az ÁFA összegét nem tartalmazza!
A rendezvényig hátralévő idő:
nap
óra
perc
mp
HA MÉG MINDIG NEM DÖNTÖTTÉL:
A Magyar Marketing Fesztivál a látogatók folyamatos visszajelzései alapján folyamatosan megújul, az igényekhez, és körülményekhez igazodik. 2021-ben személyesen maximum 500 főt engedünk be, a többi 1500+ látogató online csatlakozik.
Ez az év egyik legfontosabb KKV-marketing trendeket bemutató rendezvénye.
Minden résztvevő, partner automatikusan tagja lesz a Marketing[PASS] marketing klubnak, ahol további 365 napig folyik a kapcsolatépítés és a kapcsolati tőke megosztása. Ebbe az exkluzív klubba máshogy nem kerülhetsz be!
A Marketing Fesztivál nem egy cég önreklámja. Egyszerűen egy izgalmas, színes nap, mely kiválóan alkalmas tanulásra, ötletgyűjtésre, inspirációra és üzleti kapcsolatok teremtésére.
Látogatóink szerint a Marketing Fesztivál a legszínesebb kkv-marketing konferencia Magyarországon. Közép-Európában is az egyik legnagyobb kkv-marketing rendezvényként tartanak számon minket.
Itt minden egyes megbeszélgetés valódi forintot érhet. Teszteld magad a networking teremben vagy a szakkiállításon!
Előadásaink exkluzívak. Jelszavaink: no sales | no haver! Ugye ismerősek azok a konferenciák, ahol évek óta a cégvezető és haverjai adnak elő?
Ha eljössz, garantáltan képbe kerülsz a kisvállalati marketing újdonságaival és beelőzheted konkurenseidet.
Találkozz minőségi marketing beszállítókkal és kivitelezőkkel a szakkiállításon. Legalább 6 hónapnyi utánajárást és tárgyalást tudhatsz le egyetlen nap alatt!
Minden év elején újítunk - év végére pedig lemásolnak minket, „kölcsönveszik” újításainkat, szlogenjeinket. Kiktől akarsz tanulni? Kövesd az eredetit!
A Magyar Marketing Fesztivál az az országos marketing konferencia, ahol mindenki ott van. Még a konkurensed is!
NE GYERE, HA:
Nincs 15.000 forintod saját magad és céged fejlesztésére! Egyetlen előadó órabére sem jönne ki belépődíjad árából. A Fesztiválon a befizetett összegért 20+ TOP-előadótól tanulhatsz, 20+ kiállítóval és válogatott kivitelezőkkel találkozhatsz. Minden előadás exkluzív, melyet a neten nem tudsz elolvasni.

Nem akarsz piacvezető lenni?! Nem akarsz jobb lenni a konkurensednél?! Minden év elején a Marketing Fesztiválon értesülhetsz elsőként az adott év üzleti és marketing-trendjeiről. Egy nap feltöltődés és tanulás = egész évben arathatod a babérokat!

Én cégvezető vagyok, delegálom a marketinget. Bizonyított tény, hogy sokkal hatékonyabb és gazdaságosabb annak a cégnek a marketingje, ahol a cégvezető tudja, miről beszél a marketing-kivitelezője. Vége annak az időnek, amikor félrevezettek! Amikor nem tudtál különbséget tenni működő és hamis technikák között! Hozd el kollégáidat és gyere el Te is, cégvezetőként!
PARTNEREINK:
© 2013-2021 - Marketing112 | STANDFOGLALÁS: +36 70 340-6445 (Standtérkép) | e-mail: info@marketing112.hu | A programváltozás jogát fenntartjuk!
Jogi és adatvédelmi nyilatkozat | Konferencia szabályzat | Hivatalos blog | Oldalt programozta: Honlapmenedzser.hu