KKV-marketingtrendek 2018/2019
6 éve a legterjedelmesebb, marketingtrendekkel foglalkozó KKV-marketing tanulmány Magyarországon
Nem vagy megelégedve céged marketingjével? Kevesled az ügyfelek számát? Elmaradnak az értékesítési számok a céloktól vagy egyszerűen még nagyobb álmokra törsz?

Ez a kiadvány garantáltan segít Neked.

TOP-marketinghez a legújabb marketingeszközök és a legfrissebb, kipróbált marketingstratégiák ismerete szükséges! Ez a Magyarországon egyedülálló kiadvány érthetően összefoglalja a 2018/2019-as marketing- és üzleti trendeket, továbbá ismerteti melyek azok a marketing eszközök, technikák, módszerek, amelyek megfelelő alkalmazásával biztos sikert érhetsz el.

Töltsd le, olvasd, tanulmányozd és építsed be ezeket a tanácsokat vállalkozásod marketingjébe - akár már holnaptól!

30+ oldalas, több hónapos munka eredménye
PDF formátum, ingyenes és az is marad
Folyamatosan frissítjük. Minden frissítést azonnal megkapsz
Tartalmazza a legutóbbi, V. Marketing Fesztivál összefoglaló leírását
Azonnal letölthető, 15 másodpercen belül megkapos
Töltsd le MOST az ingyenes tanulmányt és fejlődj:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


A szerzőről
kép
A Magyar Marketing Fesztivál szervezőbizottsága minden évben publikálja a kis- és középvállalati szektor legújabb- és leginkább bekövetkezni látszó trendjeit. Ezek a trendeket megismerni, megtudni és alkalmazni versenyelőnyhöz juttathatja a vállalkozást. A Magyar Marketing Fesztivál Magyarország legnagyobb (1200+ cégvezető, 40+ kiállító) éveleji marketing- üzleti konferenciája, ahol a marketingtrendekre fókuszálnak az előadások. Jelen tanulmány kutatások-, tapasztalatok- és (többek közt) a rendezvényen elhangzott előadásokból állítja össze, hogy mire kell felkészülnie a vállalkozásoknak, melyek a 2018/2019-as KKV-marketingtrendek, kihívásai.