Az év legjelentősebb KKV-marketingtrendeket bemutató üzleti fesztiválja
Budapest | 2019. január 31.


Üzleti évnyitó a kis- és középvállalkozások vezetőinek, marketing döntéshozóinak, vállalkozóknak!
Készülj fel velünk Te is a 2019-es év kihívásaira, ismerd meg a legújabb üzleti és marketing-trendeket, változásokat!
1200+
döntéshozó
40+
kiállító
20+
előadó
#
Kapcsolatépítés
Tudod, mi hozza lázba vevőidet 2019-ben?
Hatodik!
Hatodik alkalommal nyitja meg kapuit az ország legnagyobb és legrangosabb, kimondottan KKV üzleti és marketing-trendekkel, szakmai újdonságokkal foglalkozó konferenciája. Ajánljuk kis- és középvállalkozások tulajdonosainak, marketing és üzleti döntéshozóinak, értékesítőinek. Évente csak egy alkalommal!
A VI. Magyar Marketing Fesztivál a látogatók visszajelzései alapján idén is jobbá válik: * hosszabb, plenáris előadások * exkluzív előadások esettanulmányokkal * dupla hosszúságú szünetek és még jobb, még exkluzívabb VIP terem 250m2-en.
1 nap
Tölts csupán 1 napot azzal, hogy felkészülsz a 2019-es év üzleti és marketing újdonságaira, változásaira. Itt megtanulod, hogy 2019-ben mi éri el a célközönséged ingerküszöbét, mely kommunikációs módszerek, csatornák és eszközök működnek majd és melyek nem.
20+ TOP-előadás
Vegyél részt 20+ TOP-előadáson, találkozz 20+ TOP-előadóval, akik saját szakmájuk legsikeresebb képviselői. Milliárdos cégek klubja: Hallgasd meg a kerekasztal három résztvevőjét, akik mindannyian milliárdos forgalmú céget vezetnek! Az általuk megosztott tapasztalatok megfizethetetlenek, s egy új év elején vállalkozásod számára sorsdöntőek lehetnek.
Építs kapcsolatokat
Építs kapcsolatokat: Mi nem várjuk el, hogy a folyosón szerezz új kapcsolatokat! A szervezett networkingen két óra alatt annyi partnert gyűjthetsz, amennyi akár egész évre is elegendő lehet! Ha pedig mindez nem lenne elég, sétálj egyet a 40+ standos szakkiállításon, találkozz innovatív kiállítókkal, ismerd meg a legújabb termékeket, szolgáltatásokat, amelyekkel idén is maximalizálhatod hatékonyságod és profitod. 2019-ben is 250m2-es VIP terem, amely korlátlan étel és italfogyasztást, kényelmes lazítást / tárgyalást biztosít azon cégvezetőknek, akik itt is az 5 csillagos szolgáltatásokat keresik.
Gyere el, mert a konkurensed biztos ott lesz!EZT GARANTÁLJUK, HA VELÜNK TARTASZ:
 • Újra bemutatjuk a 2019-es év üzleti és marketing trendjeit! Ügyfélszerző és ügyfélmegtartó eszközöket, működő módszereket. A legsikeresebb és legújabb megoldásokat, amelyek 2019-ben is versenyelőnyhöz juttathatnak a konkurenseiddel szemben.

 • 20+ TOP-téma, piacvezető előadók, 1 nap alatt. Exkluzív és dupla hosszúságú előadások esettanulmányokkal. A belépőjegyed árából egyetlen előadó órabére sem jönne ki. Gyere el és garantáltan képbe kerülsz céged 2019-es lehetőségeivel.

 • 40+ standos szakkiállítás: Innovatív, hiteles marketing-kivitelezők, akik érted versenyeznek. 2019-ben biztos lesz céged növekedése, ha összefogsz velük! Idén is új termékek, új szolgáltatások mutatkoznak be. A belépőjegyed ára levásárolható!

 • Moderált kapcsolatépítés, networking a BusinessFlow szakembereivel. Szerezz üzleti partnereket egész évre csupán 2 óra alatt. Tavaly a résztvevő cégek átlagos árbevétele elérte a 300 millió forintot. Gyártás, kiszervezés, közös kampány? – Itt mindezt megtalálod!

 • Tartozz a 'Fesztiválozók' közösségéhez: Látogatóink cégvezetők, marketing szakemberek, kereskedelmi döntéshozók. A Fesztiválra évről-évre mindannyian azért jönnek el, hogy tanuljanak és kapcsolatokat építsenek. Visszatérő vendégeink úgy gondolják, hogy minden évben tudnak fejlődni és sikeresebbé válni!

 • Exkluzív előadások: Előadóinkat teljesítményük alapján kérjük fel. Nem értékesítünk előadói lehetőséget, tiltjuk az önpromót, ellenben magas színvonalú, exkluzív előadásokat követelünk meg. Az előadások hangfelvételét már másnap megkaphatod! Az előadók 99%-a csak itt látható Januárban.

 • 1 nap alatt félévnyi új kapcsolat: Itt minden egyes, új kézfogás valódi, 2019-es forintot ér cégednek. Teszteld magad a networking teremben vagy a szakkiállításon!

 • Még jobb VIP Lounge! Ami itt vár: kényelmes ülőgarnitúra, a kínálatban koktélszendvics korlátlan fogyasztásra, pezsgő, szénsavas és rostos üdítők. Mindemellett dedikált hosztesz-személyzet gondoskodik Rólad, ha konferenciánkon a kényelmet és a luxust választod.

 • Igazi kisvállalati marketing ünnep: rengeteg piaci résztvevővel. Hozzád hasonló, marketingorientált, együttműködésre kész cégvezetőkkel, döntéshozókkal. Társaságukban úgy érezheted magad, hogy otthon vagy.

 • A belépő szinte ingyen van! Jegyed árát a legtöbb kiállítónál részletekben levásárolhatod, így lényegében 0 Ft-ért Tied az egész napos tudás, tanulás, kapcsolatépítés, élmény és SHOW. Nem mész haza üres kézzel!

 • Milliárdosok cégek klubja: három olyan, milliárdos árbevételű cég vezetőjével beszélgetünk, akiknek tapasztalatai, tanácsai, tanulságai nem fejezhetőek ki pénzben. Te mit kérdeznél egy milliárdostól?

 • A Magyar Marketing Fesztivál az az országos marketing konferencia, amelyen mindenki részt vesz, aki számít. Még a konkurensed is!

Újra bemutatjuk a 2019-es év üzleti és marketing trendjeit! Ügyfélszerző és ügyfélmegtartó eszközöket, működő módszereket. A legsikeresebb és legújabb megoldásokat, amelyek 2019-ben is versenyelőnyhöz juttathatnak a konkurenseiddel szemben.

14+ TOP-téma, piacvezető előadók, 1 nap alatt. Exkluzív és dupla hosszúságú előadások esettanulmányokkal. A belépőjegyed árából egyetlen előadó órabére sem jönne ki. Gyere el és garantáltan képbe kerülsz céged 2019-es lehetőségeivel.

40+ standos szakkiállítás: Innovatív, hiteles marketing-kivitelezők, akik érted versenyeznek. 2019-ben biztos lesz céged növekedése, ha összefogsz velük! Idén is új termékek, új szolgáltatások mutatkoznak be. A belépőjegyed ára levásárolható!

Moderált kapcsolatépítés, networking a BusinessFlow szakembereivel. Szerezz üzleti partnereket egész évre csupán 2 óra alatt. Tavaly a résztvevő cégek átlagos árbevétele elérte a 300 millió forintot. Gyártás, kiszervezés, közös kampány? – Itt mindezt megtalálod!

Tartozz a 'Fesztiválozók' közösségéhez: Látogatóink cégvezetők, marketing szakemberek, kereskedelmi döntéshozók. A Fesztiválra évről-évre mindannyian azért jönnek el, hogy tanuljanak és kapcsolatokat építsenek. Visszatérő vendégeink úgy gondolják, hogy minden évben tudnak fejlődni és sikeresebbé válni!

Exkluzív előadások: Előadóinkat teljesítményük alapján kérjük fel. Nem értékesítünk előadói lehetőséget, tiltjuk az önpromót, ellenben magas színvonalú, exkluzív előadásokat követelünk meg. Az előadások hangfelvételét már másnap megkaphatod! Itt minden előadás kulcsot ad a kezedbe!

1 nap alatt félévnyi új kapcsolat: Itt minden egyes, új kézfogás valódi, 2019-es forintot ér cégednek. Teszteld magad a networking teremben vagy a szakkiállításon!

Még jobb VIP Lounge! Ami itt vár: kényelmes ülőgarnitúra, a kínálatban koktélszendvics korlátlan fogyasztásra, pezsgő, szénsavas és rostos üdítők. Mindemellett dedikált hosztesz-személyzet gondoskodik Rólad, ha konferenciánkon a kényelmet és a luxust választod.

Igazi kisvállalati marketing ünnep: rengeteg piaci résztvevővel. Hozzád hasonló, marketingorientált, együttműködésre kész cégvezetőkkel, döntéshozókkal. Társaságukban úgy érezheted magad, hogy otthon vagy.

A belépő szinte ingyen van! Jegyed árát a legtöbb kiállítónál részletekben levásárolhatod, így lényegében 0 Ft-ért Tied az egész napos tudás, tanulás, kapcsolatépítés, élmény és SHOW. Nem mész haza üres kézzel!

Milliárdosok cégek klubja: három olyan, milliárdos árbevételű cég vezetőjével beszélgetünk, akiknek tapasztalatai, tanácsai, tanulságai nem fejezhetőek ki pénzben. Te mit kérdeznél egy milliárdostól?

Milliárdosok cégek klubja: három olyan, milliárdos árbevételű cég vezetőjével beszélgetünk, akiknek tapasztalatai, tanácsai, tanulságai nem fejezhetőek ki pénzben. Te mit kérdeznél egy milliárdostól?

ELŐADÁSOK (Feltöltés alatt)
07:00 - 08:30
Lurdy Konferencia-központ

Regisztráció

Szupergyors, várakozásmentes regisztrációval és Welcome-csomaggal várunk. Érkezz időben! Céges ajándékok, kuponok, kedvezményes jegyek és hasznos információk várnak konferenciatáskádban.

A VI. Marketing Fesztivál műsorvezetője: 2018.12.01-én bemutatjuk!

08:30 - 09:00
3-as terem, Nagyszínpad
Előadó #1

Előadás #1

Bemutatjuk 2018.11.01. -én!

09:05 - 09:35
3-as terem, Nagyszínpad
Előadó #2

Előadás #2

Bemutatjuk 2018.11.01. -én!

09:35 - 10:35
Kiállító tér

Szünet #1

Dupla hosszúságú szünet - ahogyan kértétek. Irány a szakkiállítás, ismerkedj meg innovatív kiállítókkal, új termékekkel és szolgáltatásokkal! Belépőjegyed mellé 18.000 Ft értékű szakvásár-kupont kapsz, amely a legtöbb kiállítónál levásárolható Nézd meg a szakkiállítás térképét és a kiállítók névsorát!

09:35 - 10:35
Networking terem

Networking #1

Irányított kapcsolatépítés a Networking teremben a BusinessFlow közreműködésével. Emellett a Tematikus teremben [5] párhuzamos előadások futnak a tavalyi gyakorlathoz hasonlóan. Azon vendégek, akik "Kapcsolatépítő" vagy "VIP" jeggyel érkeznek, az előadások hanganyagát MP3-ban utólag letölthetik. Így - miközben új partnerekre találnak – egyetlen fontos információról sem maradnak le. A programra a [4]-es teremben kerül sor.

09:50 - 10:10
5-ös terem, Tematikus
Előadó #3

Előadás #3

Bemutatjuk 2018.11.01. -én!

10:15 - 10:35
5-ös terem, Tematikus
Előadó #4

Előadás #4

Bemutatjuk 2018.11.01. -én!

10:35 - 11:05
3-as terem, Nagyszínpad
Előadó #5

Előadás #5

Bemutatjuk 2018.11.01. -én!

11:40 - 11:00
5-ös terem, Tematikus
Előadó #6

Előadás #6

Bemutatjuk 2018.11.01. -én!

11:10 - 11:40
3-as terem, Nagyszínpad
Előadó #7

Előadás #7

Bemutatjuk 2018.11.01. -én!

11:05 - 11:25
5-ös terem, Tematikus
Előadó #8

Előadás #8

Bemutatjuk 2018.11.01. -én!

11:30 - 11:50
5-ös terem, Tematikus
Előadó #9

Előadás #9

Bemutatjuk 2018.11.01. -én!

11:40 - 12:40
Kiállító tér

Ebédszünet

Dupla hosszúságú szünet - ahogyan kértétek. Irány a szakkiállítás, ismerkedj meg innovatív kiállítókkal, új termékekkel és szolgáltatásokkal! Belépőjegyed mellé 18.000 Ft értékű szakvásár-kupont kapsz, amely a legtöbb kiállítónál levásárolható! Nézd meg a szakkiállítás térképét és a kiállítók névsorát! Nézd meg a szakkiállítás térképét és a kiállítók névsorát!

11:40 - 14:20
Networking terem

Networking #2

Irányított kapcsolatépítés a Networking teremben a BusinessFlow közreműködésével. Emellett a Tematikus teremben [5] párhuzamos előadások futnak a tavalyi gyakorlathoz hasonlóan. Azon vendégek, akik "Kapcsolatépítő" vagy "VIP" jeggyel érkeznek, az előadások hanganyagát MP3-ban utólag letölthetik. Így - miközben új partnerekre találnak – egyetlen fontos információról sem maradnak le. A programra a [4]-es teremben kerül sor.

12:40 - 13:10
3-as terem, Nagyszínpad
Előadó #10

Előadás #10

Bemutatjuk 2018.11.01. -én!

12:40 - 13:00
5-ös terem, Tematikus
Előadó #11

Előadás #11

Bemutatjuk 2018.11.01. -én!

13:15 - 13:45
3-as terem, Nagyszínpad
Előadó #12

Előadás #12

Bemutatjuk 2018.11.01. -én!

13:05 - 13:25
5-ös terem, Tematikus
Előadó #13

Előadás #13

Bemutatjuk 2018.11.01. -én!

13:50 - 14:20
3-as terem, Nagyszínpad
Előadó #14

Előadás #14

Bemutatjuk 2018.11.01. -én!

13:30 - 13:50
5-ös terem, Tematikus
Előadó #15

Előadás #15

Bemutatjuk 2018.11.01. -én!

13:55 - 14:15
5-ös terem, Tematikus
Előadó #16

Előadás #16

Bemutatjuk 2018.11.01. -én!

14:20 - 15:20
Kiállító tér

Szünet

Technikai szünet, előkészítjük a Milliárdos Cégek Klubját és közben több millió forint értékben kisorsoljuk a kiállítók és támogatók által felajánlott nyereményeket.

15:20 - 15:50
3-as terem, Nagyszínpad
Előadó #17

Előadás #17

Bemutatjuk 2018.11.01. -én!

15:20 - 15:40
5-ös terem, Tematikus
Előadó #18

Előadás #18

Bemutatjuk 2018.11.01. -én!

15:55 - 16:25
3-as terem, Nagyszínpad
Előadó #19

Előadás #19

Bemutatjuk 2018.11.01. -én!

15:45 - 16:05
5-ös terem, Tematikus
Előadó #20

Előadás #20

Bemutatjuk 2018.11.01. -én!

16:30 - 17:00
3-as terem, Nagyszínpad
Előadó #21

Előadás #21

Bemutatjuk 2018.11.01. -én!

16:10 - 16:30
5-ös terem, Tematikus
Előadó #22

Előadás #22

Bemutatjuk 2018.11.01. -én!

17:05 - 17:35
3-as terem, Nagyszínpad
Előadó #23

Előadás #23

Bemutatjuk 2018.11.01. -én!

16:35 - 16:55
5-ös terem, Tematikus
Előadó #24

Előadás #24

Bemutatjuk 2018.11.01. -én!

17:00 - 17:20
5-ös terem, Tematikus
Előadó #25

Előadás #25

Bemutatjuk 2018.11.01. -én!

ÜZLETI KAPCSOLATÉPÍTÉS:
A nap folyamán három alkalommal nyitja meg kapuit a Networking terem, hogy a Hozzád hasonló gondolkodású vezetők és döntéshozók szervezett kereteken belül ismerkedjenek meg Veled és egymás üzleti partnereivé válhassatok. Akár már a következő héttől indulhat a közös munka!

Partnerünk hazánk vezető networking szervezete. Felkészült csapatuk mindent megtesz azért, hogy elégedetten, több tucat névjeggyel és jóízű beszélgetésekkel gazdagodva távozz a kapcsolatépítés arénájából.

A networking terem igénybevételéhez "Kapcsolatépítő"-jegy szükséges, amely néhány ezer forinttal drágább, mint a hagyományos jegy, ám többletértéke pénzben gyakorlatilag nem fejezhető ki. A tavalyi gyakorlathoz hasonlóan a "Kapcsolatépítő"-jeggyel rendelkezők a párhuzamos előadások hangfelvételét is megkapják, így, miközben új partnerekre találnak, nem maradnak le a másik két, azonos időben tartott előadásról.


SZAKKIÁLLÍTÁS:
Találkozz a magyarországi KKV-szakma innovatív, vezető képviselőivel az VI. Magyar Marketing Fesztivál szakkiállításon! 40+ stand: szolgáltatók, gyártók, tanácsadók várnak arra, hogy megmutathassák Neked termékeiket, szolgáltatásaikat és együttműködhessenek Veled és cégeddel 2018-ban.

A belépőjegyed ára részletekben levásárolható a legtöbb kiállítónál, így gyakorlatilag ingyen jöhetsz az egész napos rendezvényre. Tudsz ennél jobb ajánlatot?

Ha az előadások és a networking nem csillapítaná üzleti éhséged, itt garantáltan érdekes beszélgetéseket folytathatsz a felkészült kiállítókkal, és nem csupán ötletekkel, hanem konkrét, együttműködési ajánlatokkal térhetsz haza.

KIÁLLÍTANÁL? NÉZD MEG AJÁNLATUNKAT!


MILLIÁRDOSOK KLUBJA:
Az okos cégvezetők más kárán és más sikeréből tanulnak. A "Milliárdos Cégek Klubja" záróprogram már a kezdetekben nagy sikert aratott, hiszen három olyan, milliárdos árbevételű cég vezetőjével beszélgetünk, akiknek tapasztalatai, tanácsai, tanulságai talán nem is fejezhetőek ki pénzben. Te mit kérdeznél egy milliárdostól? Milyen gyakran van lehetőséged, hogy szemtől szemben ülj egy vérbeli üzletemberrel és tanulj a sikereiből?

Amikor a milliárdosok színpadra lépnek, szinte megáll a levegő...
Légy része Te is ennek az élménynek - bármely jegytípussal!


VIP LOUNGE:
A korábbi visszajelzések alapján újratervezett, a tavalyihoz képest ötször nagyobb, 250 m²-es területen berendezett exkluzív különterem azoknak, akik a konferenciákon is a luxust keresik.

A VIP Lounge különterembe csak a VIP belépővel rendelkező vendégeink léphetnek be. A teremben kényelmes ülőgarnitúra, korlátlanul fogyasztható koktélszendvics, pezsgő, szénsavas és rostos üdítők, valamint dedikált hosztesz-személyzet gondoskodik arról, hogy VIP vendégeink a lehető legnagyobb kényelemben töltsék el idejüket. Tárgyalhatnak partnereikkel, más fesztiválozókkal, dolgozhatnak laptopjukon vagy egyszerűen kellemes zene mellett relaxálhatnak.

A VIP Lounge belépéshez vásárolj "VIP belépőt", amely mellé 6 hónapos Piac és Profit előfizetést + az előadások MP3 felvételét és még sok más kiváltságot adunk.

6 ÉRV, HOGY NE HAGYD KI IDÉN SEM

Minden évben a Magyar Marketing Fesztiválon hallhatóak elsőként az adott év legújabb, legsikeresebbnek ígérkező üzleti és marketing-TRENDJEI.
A Magyar Marketing Fesztivál KIHAGYHATATLAN! Az ország egyik legnagyobb, legjelentősebb kkv-marketing rendezvénye, amit megpróbáltak már másolni is.
Az előadások mellett kiállítók is várnak, valamint új üzleti kapcsolatokat szerezhetsz a NETWORKING teremben.
A IV. Magyar Marketing Fesztiválon résztvevő cégek átlagos árbevétele 300.000.000 Ft volt! Céltudatos, marketing-orientált, fejlődni vágyó, klassz társaság – olyanok, mint Te magad, vezetőid és üzlettársaid.
Évente csak egyszer, teltházzal, pillanatok alatt értékesített jegyekkel! Aki számít a hazai KKV piacon, az ott lesz! Ha a konkurensed ott van, Te sem hagyhatod ki! Ne hagyd előnyhöz jutni a versenytársaid!
A belépő jegyed árát a legtöbb kiállítónál levásárolhatod, így gyakorlatilag ingyen jössz a rendezvényre.
HELYSZÍN
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.
Lurdy Konferencia Központ
Ingyenes felszíni parkoló, tágas fedett parkoló, könnyű megközelítés, változatos és minden igényt kielégítő éttermi szint. Az V. Magyar Marketing Fesztivál helyszínét ezúttal is a Lurdy Konferencia Központ biztosítja.
Megközelíthető: Metró: A 3-as vonalról egy átszállással a 103-as buszra vagy az 1-es villamosra. Villamos: Az 1-es, 51-es és 51A jelzésű villamos az épület előtt áll meg. Busz: A 103-as autóbusz az épület előtt áll meg. HÉV: Elővárosi vasút Csepelről és Ráckevéről. Egy átszállással a 103-as buszra vagy az 1-es villamosra. Parkolási információk: A külső parkolóban az első 3 óra ingyenes, illetve a parkolójegynek a rendezvényközpontban történő érvényesítését követően tovább 8 óra ingyenesen vehető igénybe. A mélygarázsban az első 2 óra díja 100 Ft, ezt követően óránként 100 Ft a parkolási díj.
Lurdy Konferencia Központ
Ingyenes felszíni parkoló, tágas fedett parkoló, könnyű megközelítés, változatos és minden igényt kielégítő éttermi szint. Az V. Magyar Marketing Fesztivál helyszínét ezúttal is a Lurdy Konferencia Központ biztosítja.
Megközelíthető: Metró: A 3-as vonalról egy átszállással a 103-as buszra vagy az 1-es villamosra. Villamos: Az 1-es, 51-es és 51A jelzésű villamos az épület előtt áll meg. Busz: A 103-as autóbusz az épület előtt áll meg. HÉV: Elővárosi vasút Csepelről és Ráckevéről. Egy átszállással a 103-as buszra vagy az 1-es villamosra. Parkolási információk: A külső parkolóban az első 3 óra ingyenes, illetve a parkolójegynek a rendezvényközpontban történő érvényesítését követően tovább 8 óra ingyenesen vehető igénybe. A mélygarázsban az első 2 óra díja 100 Ft, ezt követően óránként 100 Ft a parkolási díj.
FOGLALD LE HELYED MOST:
Válaszd ki, melyik típusú jegyet szeretnéd lefoglalni és kattints az [Ezt a jegytípust választom] gombra! Az adatok megadása után kattints a Megrendelés gombra. Automatikusan egy díjbekérőt küldünk, és az összeg rendezése után azonnal küldjük a számlát is. A helyek száma idén is korlátozott! A jegy ára az ÁFA összegét nem tartalmazza! Idén az alábbi jegytípusokból választhatsz:
Early Bird kedvezményig:
nap
óra
perc
mp
HA MÉG MINDIG NEM DÖNTÖTTÉL:
Ez AZ ÉV LEGFONTOSABB KKV-MARKETING TRENDEKET BEMUTATÓ RENDEZVÉNYE - évente csupán egy alkalommal.
A Magyar Marketing Fesztivál - a látogatók visszajelzései alapján - minden évben szinte teljesen megújul!
A Marketing Fesztivál nem egy cég önreklámja. Egyszerűen egy izgalmas, színes nap, mely kiválóan alkalmas tanulásra, ötletgyűjtésre, inspirációra és üzleti kapcsolatok teremtésére.
Látogatóink szerint a Marketing Fesztivál a legszínesebb KKV-marketing konferencia Magyarországon. Közép-Európában is az egyik legnagyobb KKV-marketing rendezvényként tartanak számon minket.
Itt minden egyes új kézfogás valódi forintot ér. Teszteld magad a networking teremben vagy a szakkiállításon!
Előadásaink exkluzívak. Jelszavaink: No sales | No haver! Ugye ismerősek azok a konferenciák, ahol évek óta a cégvezető és haverjai adnak elő?
Ha eljössz, garantáltan képbe kerülsz a kisvállalati marketing újdonságaival és beelőzheted konkurenseidet.
Gyere el és találkozz minőségi marketing beszállítókkal és kivitelezőkkel a szakkiállításon. Legalább 6 hónapnyi utánajárást és tárgyalást tudhatsz le egyetlen nap alatt! Mindemellett a jegyed ára a kiállítók többségénél levásárolható.
Minden év elején újítunk - év végére pedig lemásolnak minket, „kölcsönveszik” újításainkat, szlogenjeinket. Kiktől akarsz tanulni? Kövesd az eredetit!
A Magyar Marketing Fesztivál az az országos marketing konferencia, ahol mindenki ott van. Még a konkurensed is!
NE GYERE, HA:
Nincs 15.000 forintod saját magad és céged fejlesztésére! Egyetlen előadó órabére sem jönne ki belépődíjad árából. A Fesztiválon a befizetett összegért 14 TOP-előadótól tanulhatsz, 40 kiállítóval és válogatott kivitelezőkkel találkozhatsz, akik többségénél a jegyed ára le is vásárolható. Minden előadás exkluzív, melyet a neten nem tudsz elolvasni.

Nem akarsz piacvezető lenni?! Nem akarsz jobb lenni a konkurensednél?! Minden év elején a Marketing Fesztiválon értesülhetsz elsőként az adott év üzleti és marketing-trendjeiről. Egy nap feltöltődés és tanulás = egész évben arathatod a babérokat!

Én cégvezető vagyok, delegálom a marketinget. Bizonyított tény, hogy sokkal hatékonyabb és gazdaságosabb annak a cégnek a marketingje, ahol a cégvezető tudja, miről beszél a marketing-kivitelezője. Vége annak az időnek, amikor félrevezettek! Amikor nem tudtál különbséget tenni működő és hamis technikák között! Hozd el kollégáidat és gyere el Te is, cégvezetőként!
PARTNEREINK:
© 2013-2019 - Marketing112 | STANDFOGLALÁS: +36 70 8815-112 (Standtérkép) | e-mail: info@marketing112.hu
Jogi és adatvédelmi nyilatkozat | Konferencia szabályzat | Hivatalos blog | Oldalt programozta: Honlapmenedzser.hu